Overwatch - Zarya a spájzban

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 26.
  • Videó
Link másolása
Bastion után egy drabális hölgyemény, Zarya folytatja az Overwatch karaktervideóinak sorát. A rózsaszín hajú lány egy vérbeli katona, aki részecskeágyúval a kézben vág rendet az ellenség soraiban.

A 28 éves Aleksandra Zaryanova a katonák kasztjába tartozik, s egyenesen Oroszországból érkezik az Overwatchba. Részecskeágyúja pusztító energialökettel dönt le a lábáról mindenkit, de ha minden kötél szakad, masszív energiapajzsot vonhat maga köré. A Garviton Surge nevű képességével csapdába ejtheti az ellenfeleit és a gravitációs bomba elintézi a dolog oroszlánrészét.

A bétateszt ősszel veszi kezdetét, itt tudtok jelentkezni rá.

4.
4.
#3: Egy újságíró legyen is. De azért ezt ne várd itt. Nincs is jelentősége. Hidd el, az csak macera. Képet keresni, méretre vágni, feltölteni, annyit nem ér az egész.
3.
3.
rexsimus
Visszakerestem, három féle kép volt már eddig az OW-os híreknél. És igen, is legyen egy "újságíró" annyira igényes, hogy a hírhez aktuális képpel posztol cikkeket.
2.
2.
#1: Tudod, az úgy működik, hogy egy adott játékhoz készül egy kép, és azt teszik ki egy poszthoz. Jellemzően sok gamer oldal csinálja ezt, fölösleges pöcsölés lenne 20 alkalommal 20 képet kitenni egy játékból.

1.
1.
rexsimus
Eddig még egyszer sem azt a képet raktátok ki, aki a videóban szerepel. ennyire nehéz lenne?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...