Fallout 4 - terveztek hozzá multit, de kukázták

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Fallout 4 rendezője, Todd Howard a Mashable-nek adott interjúban elárulta, nem vetették el annak ötletét, hogy multiplayer móddal gazdagodjon a Fallout 4. Végül azonban semmi se lett a dologból.

Egy alternatív univerzumban egyszer talán megvalósulhat majd, hogy minden The Elder Scrolls- és Fallout-játéknak legyen multiplayer módja, azonban egy ekkora méretű, nyitott világú szerepjáték esetében jó eséllyel rengeteg munka lenne ennek megvalósítása. A Bethesda azonban tisztában van vele, hogy minden felfedező örömmel vágna neki a kalandoknak a haverok oldalán, így ha nem is működnek az elképzelések, azért a kreatív látomások szintjén még létezhetnek koncepciók.

Todd Howard is hasonlóról beszélt a Mashable-nek adott E3-as interjúban. Ebben ugyanis elárulta, hogy hisszük vagy nem, de amikor belevágnak egy játék fejlesztésébe, akkor mindig megtervezik a multiplayer módot is, csak hogy lássák, hogyan működne az egész. Ilyenkor a csapat összeül, kitalálja, hogyan nézne ki a többjátékos szekció. Az egész azonban sokszor csak papíron valósul meg, és hamar rájönnek, hogy nem kellene erre időt szakítaniuk.

Szerintetek kellene multiplayer mód a Falloutba?

A Fallout 4 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, valamint Xbox One-ra.

15.
15.
Extol
Hála az isteneknek! Nem kell a multi!
14.
14.
dzsiádzsó
#9: Nincs vele bajom, csak kár volt TES-t belekeverni, semmi köze hozzá hangulatilag, bármilyen világot felépíthettek volna, sztm kár volt ilyesmi mellé TES nevet tenni, csak hogy többen vegyék, WoW-ot meg nem dönti meg soha, hiába vetették be a TES nevet, nem ettől lett volna jobb, de mindegy.
12.
12.
medson
#11: Már az olyan coop ami nem loby s random emberekből próbál valami csapatot alakítani. Ez csak haverokkal működne szvsz.
11.
11.
medson
Én is egy coop ot eltudok képzelni, van pár fallout fan barátom akikkel szívesen végig vinnék egy kampányt, tuti megtudnák ezt valósítani, csak hogy a coop haló félben van úgyhogy esélytelen.
10.
10.
KENKILL
Ha nem is multin, de egy coop-on elgondolkodtam, hogy is nézne ki. Egyet kell értsek, elméletben jól hangzik de totál hazavágná a Fallout hangulatot.
9.
9.
Spectrum
#4: TESO teljesen jó. Neked talán nem tetszik, de szerencsére sokan rákattantak. :-)
7.
7.
Gorrister
Hahó emberek! Fallout Tactics. Emlékszik még rá valaki egyáltalán? Nekem meg van eredetiben és azt kell mondjam, nem hogy nem lehetetlen megvalósítani a multit egy Fallout játékban, de még egész korrektül is működik.
De amúgy sosem voltam és most sem vagyok nagy multiplayer párti úgyhogy nekem elég a single is.
6.
6.
petimanus
Szerintem egy számozott falloutnál nem lehetséges és értelme sincs multiplayert csinálni. Azonban egy Fallout világában játszódó más zsánerű játékot el tudnék képzelni. Kérdés, hogy el kell-e adni a Fallout nevet egy esetleges co-op/multi fps-nek. A Fallout világa érdekes és iszonyat jó hangulatú, de pont az a cím, amin csak rontana, ha más játék jelenne meg a neve alatt.
5.
5.
sajttaller
Max ha valaki nagyon multizni akar benne, akkor megint összeáll egy csapat és csinál hozzá modot, ahogy a skyrimnál is próbálkoznak, bár sok értelme szerintem nincs... gondolom multi nélkül is el lehet vele lenni pár száz órát... :)
4.
4.
dzsiádzsó
Vannak tipikus singleplayer játékok és a Fallout az. A multi megvalósíthatatlan a VATS rendszer miatt, akár csak a co-op, vagy azok, vagy vats megy a kukába, akkor meg a taktikai része halnak meg picit a játéknak...
Majd lesz Fallout Online... (persze remélem nem a TESO is katasztrófa)
3.
3.
wolfwarrior
A Fallout 4-nek nem, de talán egy spin-of műküdne ahol az enclave vs a supermutik és csak egy multis lövölde lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...