Dying Light - hamarosan jönnek a járművek

Link másolása
Mostanában ünnepli féléves születésnapját a Dying Light, melyhez az utóbbi hat hónapban rengeteg DLC jelent meg. A fejlesztők egy videóban ünneplik meg az évfordulót, valamint lerántották a leplet a járművekről is.

Gyorsan telik az idő: immár fél éve, hogy megjelent a Techland parkouros horrorja, a Dying Light. A játék kritikailag és a pénztáraknál is sikeres volt, így később rengeteg DLC-vel egészítették ki a játékmenetet. A most megjelent videóban a féléves évfordulót ünneplik a fejlesztők, melyben visszatekinthetünk az eddig megjelent extra kontentekre.


A legérdekesebb azonban a videó vége, ahol egy kis ízelítőt kapunk abból, hogy mivel bővül majd még ki a játék. A megjelenés előtt és után is többször pletykáltak a járművekről a fejlesztők, ezt pedig most egy rövid jelenettel meg is erősítették. A háttérben egy új helyszín is megfigyelhető - úgy tűnik, a vidéki részek biztosítanak majd helyet a száguldozásnak.

6.
6.
zozo76hun
par hete volt akcio ra az xbl-en en hulye meg nem.vettem meg akkor ! :(
5.
5.
BloodyDeath
Nekem idáig az idei év legjobb játéka volt. Imádtam minden pillanatát. Nálam lenyomta a Witcher-t a Bloodborne-t, az Order-t is. Pedig ezek is jó játékok számomra, de az abszolut nyerő idáig a Dying Light. De még vissza van szűk 5 hónap ebből az évből.
3.
3.
respectpele10
Én most tartok a végefele, nagyon jó játék. :)
2.
2.
godach
#1: Csatlakozom. Nagyon sokan DI-nek nevezik és tényleg van rengeteg hasonlóság (ami nem meglepő) azonban ezek mind pozitívumok. Nekem anno kimaradt a Riptide, és ez után pótoltam. Annyira gagyinak tűnt, hogy az csak na. Igazán észre lehet venni a fejlődést a játéknál.
1.
1.
Red-E-Kamp Van
Még csak fél éve?
nekem már vagy kettőnek tűnik. Pedig munka mellett játszottam és még úgy is ahogy lehetett, kicsontoztam és mindezt emlékeim szerint nagyon rövid idő alatt.
Jó kis játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...