GC 2015: Destiny - kik azok az Őrzők?

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Hangulatos kedvcsinálót kapott a Destiny első méretesebb kiegészítője, a The Taken King, amely néhány látványosabb jelenet keretében foglalja össze nektek, hogy kik azok az Őrzők, és mi a feladatuk.

A Destiny: The Taken Kingről már írtunk a héten nektek, méghozzá a Game Informer előzetese apropóján: a lap szerint jelentős változtatásokat hoz majd az új kiegészítő, így többek között Peter Dinklage-nek is búcsút int; a jövőben Nolan North alakítja majd Ghostot. A csomag szeptember 15-én jön PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

A minap két videót is kaptunk a játékról: az egyik a bevezetőben is említett a kedvcsináló (fent), míg a másik trailer a sztorira hangol rá benneteket (lent).

5.
5.
Aanash
Alapjába véve nem rossz játék,de mire össze fog állni a történet,addigra még többen elpártolnak tőle.
Egyrészt a kevés tartalom miatt,másrészt ott ez a fránya dlc kórság.
Itt ez a Taken King-es dolog ami jön és azt látom hogy a meglévő fajokat alakítják át egy kicsit,vagyis semmi nagy újdonság,ez azért lehangoló.
Ráadásul a 12 ezer forintos ára...hozzá teszek még 6 ezret és veszek egy Battlefront-ot vagy bármilyen más játékot.
Sajnálom hogy így kiárulják a Destiny-t,tényleg jó kis játék,az előző 2 dlc-t beszereztem,de túl sokat nem adtak hozzá,ráadásul mostmár jönnek a frankóbb játékok,így kiváncsi leszek mennyire marad életképes..
Felnéztem a konzolvilág honlapjára és a The Taken King akármilyen Edition előrendelésben elfogyott...
4.
4.
captain planet
#3: nekem is van ket lvl34es karim, nem azt mondtam h szar a jatek, hanem h oriasi csalodas. annyi potencial lenne benne, kozbe meg ures az egesz. a sztorija egy rakas szar, es kibaszott monoton. persze lehet mondani h ez ilyen jatek, grindolni kell mint a diabloban, de azert a ketto eg es fold

3.
3.
dcba
#1: Az teny, h nem lett vegul egetrengeto a jatek, de en pl belepakoltam tobb szaz orat, igy szamomra egy jo vasar volt. Mondjuk nekem a hype teljesen kimaradt, csak a nyilt betaban beleszerettem a jatekba es ezert vettem meg es amig tartott addig jo volt.

Szamomra a DLC-k oltek meg a jatekot, na annal nagyobb pofatlansag amit a DLC-nek nevezett szornyusegkent ki mertek adni az vmi felhaborito volt. Sokan amugy a DLC-k miatt fordultak el a jatektol.
2.
2.
Gaboo77
Most a videó végét nézve, ha beletennék az űrcsatát is a játékba, mint külön multiplayer opciót, (pl. új DLC formájában) a pofám leszakadna....
1.
1.
captain planet
ha lenne olyen dij, h az evezred csalodasa jatek, ez tuti h megnyerne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...