Disney Infinity 3.0 - az új film sem marad ki

  • Írta: fojesz
  • 2015. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
A D23-on természetesen a Disney Infinity soron következő felvonása is előkerült, a készítők több új play setet és karaktert is lelepleztek a hónap végén megjelenő játékhoz. A Star Wars: The Force Awakens sem marad ki.

A Disney Infinity 3.0-hoz korábban két Star Wars-play setet jelentettek be, az egyik az eredeti filmtrilógiát, a másik a Clone Wars című animációs sorozatot dolgozza fel. A D23-on viszont előkerült egy harmadik csomag is, ez már a december 18-án mozikba kerülő Star Wars: The Force Awakens alapján készül.

Hogy mikor jelenik meg, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy a film két főszereplője, Rey és Finn kap majd egy-egy műanyagfigurát is - róluk láthattok egy rossz minőségű képet fent. A Disney emellett bejelentette, hogy 2016 márciusában egy Marvel Battlegrounds nevű play set is várható, előtte pedig egy Hulkbuster- és egy Ultron-figura is érkezik majd.

Később egyébként Spot (The Good Dinosaur), Judy és Nick (Zootopia), Pán Péter is tiszteletét teszi a játékban. A Disney Infinity 3.0 augusztus 28-án kerül boltokba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...