Zombi - utolsó trailer, pontos gépigény

  • Írta: Shifty
  • 2015. augusztus 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A mai naptól tölthető az eddig Wii U-exkluzív ZombiU multiplatformosított változata, a Zombi. A premier alkalmából a UbiSofttól érkezett egy utolsó trailer és a PC-s változat pontos gépigénye is befutott.

A Wii U-ra készült ZombiU új változata teljes egészében PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz optimalizálva, legalábbis ami az irányítást illeti. Egyrészt a Wii U-féle GamePad hiánya miatt rengeteg ott kijelzett információ átkerült a fő képernyőre, például az eszköztár is, amit bogarászva nem áll meg az idő, így érdemes biztonságosnak vélt helyzetekben kutatni benne. A belső nézetű mozgások is finomodtak, továbbá a játékosok látótere is szélesebb lett. Kapunk új közelharci fegyvereket, viszont az aszimmetrikus online játékmódról le kell mondanunk.


A Zombi a mai naptól elérhető a megfelelő helyeken, mégpedig letölthető változatban.

Minimum gépigény:

  • OS: Windows 7 (SP1, kizárólag a 64 bites változat)
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E7300 @ 2,6 GHz vagy AMD Athlon II X2 240 @ 2,8 GHz
  • Memória: 4 GB RAM
  • VGA: NVIDIA GeForce GTS 450 vagy AMD Radeon HD5770 (1024 MB VRAM)
  • HDD: 25 GB


Ajánlott gépigény
:

  • OS: Windows 7 (SP1), Windows 8.1 (kizárólag a 64 bites változat)
  • Processzor: Intel Core i3 2105 @ 3,1 GHz vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3,2 GHz
  • Memória: 6 GB RAM
  • VGA: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD7850 vagy jobb (2048 MB VRAM)
  • HDD: 25 GB
9.
9.
godach
#8: Grafikailaf és Technikailag semmi újdonságot nem fog nyújtani. Általában türelmes vagyok, de ezt az első fél órában majdnem kinyomtam. Valamiért mégsem. Hasonlóan nyomasztó hangulata van, mint a Land Of The Dead: Road To Fiddler's Greennek volt anno, ami szerintem a stílus legjobbja, ha a hangulatról beszélünk. Bármennyire is szeretem a Telltale féle TWD-t, akkor is a király az marad nekem.
Na most ez is közel azonos élményeket produkál.
Nulla elvárások mellett, tuti pozitív csalódás. Ha megváltást vársz, nem fog tetszeni. Amit tartalmaz, az jó, csak ezeket már láttuk máshol, szebben, ügyesebben, okosabban tálalva.
Mondom ezt 2 óra játék után, úgy hogy összességében szerintem nem rossz.
8.
8.
Iden az elso "aaa" jatek amire kivancsi vagyok.
Bar a zombies tema kezd kurva sok lenni (nem kell szofisztikalt ai-t irni, gondolom ezert jonnek tucatszam), es egyik szarabb mint masik.
7.
7.
zozo76hun
En megvettem rogton ahogy megjelent, ugyanis emiatt vettem majdnem WII U-t. Valoban a texturak szinte ugyanazok (95%-ban ugyanaz a grafika), itt-ott inkabb matricak lettek kicserelve nagyobb felbontasuakra de azt is ugy kell keresgelni. Nem tudom milyen volt a mozgas WII U-n, de XO-n tejesen jo, jol tudom iranyitani az Alien Isolation/Battlefield 4 utan is, nincs vele gond. Az atmoszfera nyomaszto, nekem sokkal jobban bejon mint pl az Outlast (megvettem de letroltem, ruhheltem azt a jatekot). Szerintem jo a jatek, es 6000Ft-ot megert siman! A munkatarsam is nyomatja mar, o PS4-en, ugyanezek a tapasztalatai, kerdeztem tole.
6.
6.
Tokodboy
Es az a kis kulonbseg raadasul a wii javara van.
5.
5.
DON GONDOCS
#4: Érdekes utobbi hibával nem találkoztam. Viszont tényleg van egy nyomasztó, kilátástalan hangulata. Ha még a érképen jelzi is merre kell mennünk normal modban, soha nem vagyunk biztonságban sikerült megkerülnöm egy zombit egy zárt helységen keresztül ahol bemásztam, de még ígyis utánam jött.
4.
4.
gomba56
Fórumon olvastam, nem próbáltam a játékot, de állítólag rossz port lett. Kevégs grafikai beállítási lehetőség, automatikusan a 360 kontrollert kiosztást mutatja/adja be...
Viszont azt is olvastam, hogy a hangulata egyedi és jó. Szóval majd egyszer kipróbálom...
3.
3.
crytek
#1: Mint általában a HD/Remake/Remastered esetek 99%-ában.... Minimális munkával milliókat keresni ez a leggyorsabb út.
2.
2.
DON GONDOCS
#1: De nemis kerül annyiba mint a wiius változat.
1.
1.
myrte
Van már PS4 vs WiiU összehasonlító videó. Az ubisoft nem erőltette meg magát. Minimális különbség van...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...