Driveclub - bemutatkozik a Sprint mód

Link másolása
Nemrég élesedett a Driveclub 1.21-es frissítése, mely a számos javítás és kiegészítés mellett egy új játékmódot is tartalmaz. Emellett egy új supercar, a Renault Sport R.S. 01 is bekerült a játékba.

Már tölthető a Driveclub legújabb, 1.21-es frissítése, mely egy új játékmóddal és egy új supercarral bővíti a játékot. Az új mód a Sprint nevet kapta, melyben az eddigieknél sokkal rövidebb szakaszokon tesztelhetjük a képességeinket. Versenyezhetünk az idő ellen, és kihívásokat is teljesíthetünk, valamint most először mehetünk végig egyes pályákon visszafele is. A mostani frissítésbe 12 Sprint-pálya került be, de ezentúl havonta érkeznek majd új helyszínek.

A több mint 500 megás frissítésbe egy új járgány is bekerült, a Renault Sport R.S. 01. A supercar 66-os szinttől érhető el, de a lustábbak DLC-ként is megvásárolhatják.

14.
14.
kamgecam
#10: Nem tudom,lehet igazatok van,én máskép látom.
13.
13.
DON GONDOCS
#8: Akkor nem csak én vagyok így, pedig csak a demot próbáltam.
12.
12.
Chrysh
Sprint mód, WUUUUUAAAAAÓÓÓÓÓHHHH....ennek aztán a fele se tréfa, hogy ilyen forradalmi dolgot ki tudnak találni egy autós játéknál. Esküszöm én még ilyet nem hallottam egyik autósjátékban, ami számomra elég érdekes....hmmm....
11.
11.
Mr.Dead
#3: Múltkor azt hangoztattad, hogy a DriveClub a Forza 5 kihívója...most akkor melyik?
10.
10.
godach
9.
9.
kamgecam
#3: Hülyeségeket beszélsz.
8.
8.
godach
Nagyon kíváncsi vagyok rá, mert a Gran Turismo nekem hatalmas csalódás. Talán életem legnagyobbja, amióta gamerkedem. Ez viszont tényleg étvágygerjesztően néz ki, így tuti beszerzős lesz, ha egyszer elér hozzám is a PS4.
7.
7.
Tokodboy
Es jelenleg messze a legszebb autos jatek, tavoli objektek semmiben nincsenek ennyire kidolgozva mint itt es a megjelenitett szamuk is durva.
6.
6.
Spectrum
DC-ben most kb 120 autó van, de azok brutál dögösek. A pályák is nagyon szépek. Nekem a fizika is tetszik, és amit a játék kínál, az rengeteg tartalom. Persze lehet azon izmozni, hogy nilyen volt. Csak minek.
5.
5.
Unknown
Nem szeretem ezt a jatekot, nevetseges volt amit az elejen lemuveltek. Viszont ezert nagy gratula nekik. Legalabb foglalkoznak vele. Ezt kene masnak ellesni toluk!
4.
4.
#2 Nekem ugyan season passem nincs de igy is rengeteg dlc volt mar ingyenes, mar joval tobb verda es palya van hozza, szoval megeri.
3.
3.
Chelseafan1989
#2: a Forzat ne hasonlítsd a DriveClubhoz mert kb. annyi a közös benne, hogy mind a kettő autós játék, de teljesen más kategória.
A Forza kihívója a Project Cars
2.
2.
exonic
#1: Valóban igaz, bár azt is figyeljük hogy az alap játék alig tartalmazott 60 körüli autót pár pályával. Csak viszonyításképp, a forza 400 körüli autókollekciókat vonúltat fel, úgyhogy úgy illik hogy a konkurens konzol egyetlen normális autós játékja is felsorakozzon.
Még pár dlc és beruházok rá season passel, az ingyenes verzió nagyon adta! :)
1.
1.
Spectrum
MMORPG-ken kívül nem láttam még játékot, amit így támogattak volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...