Arkham Knight - szeptemberben jön a Tumbler

Link másolása
Ma jelent meg a Batman: Arkham Knight legújabb DLC-csomagja, melynek apropóján egy új trailer is befutott. Emellett kiderült, hogy szeptemberben a 2005-ös Batman-filmben bemutatkozott Tumbler volánja mögé is beülhetünk.

A Season Pass konzolos tulajdonosai mától tölthetik le a Batman: Arkham Knight új DLC-jét, melyben az 1989-es Batman-film Batmobilja és kosztümjei kaptak helyet. Az augusztusi újdonságokhoz egy trailert is összedobtak a készítők, íme:


Emellett a kiadó bejelentette, hogy milyen újdonságok érkeznek majd szeptemberben a játékhoz. Többek között a következő hónapban letölthetővé válik a Tumbler, mely a Nolan-féle Batman filmek Batmobilja. A tankszerű jármű mellé két új versenypálya is érkezik majd, ahogy azt megszokhattuk. A fenti trailer végén egyébként elkaphatunk pár jelenetet a Tumblerről.

A rengeteg skin és kihívás mellett egy új történet-orientált DLC, a GCPD Lockdown is letölthetővé válik majd szeptember második felében. A sztori az alapjáték után játszódik majd, és Nightwinggel kell majd megakadályoznunk Penguin szökését a rendőrségi épületből.

1.
1.
giga321
A 2008-as Batman filmben bemutatkozott Tumbler volánja mögé is beülhetünk.*
2005.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...