Vállveregetős traileren a King's Quest

Link másolása
Július végén jelent meg a 32 éves King's Quest-sorozat legújabb darabja. Az első epizód után úgy tűnik, hogy egy méltó folytatást sikerült összeraknia a The Odd Gentleman csapatának.

Idén úgy döntött az Activision, hogy leporolja a patinás múlttal rendelkező King's Questet. A sorozat új tagja egyfajta újragondolása az eredeti történetnek, de nem nevezhetjük sem remake-nek, sem pedig folytatásnak. Az új King's Quest epizodikus formában jelenik meg, és az első rész után úgy tűnik, hogy parádésra sikerült az új megközelítés. Mind a vásárlók, mind pedig a kritikusok elégedettek az új King's Questtel, így a fejlesztők most összedobtak egy új trailert a játékhoz, melyben a rengeteg elismerést is viszont láthatjuk.


Az első epizód már elérhető, azonban a második rész megjelenési dátumáról egyelőre semmi hír. A pletykák szerint kéthavonta tervezik az epizódok megjelentetését, így a folytatás valamikor az ősszel várható.

3.
3.
barackostej
#2: Átírtam az egészet, ez így tényleg nem volt jó.
2.
2.
"Július végén jelent meg a feltámasztott King's Quest. 32 évvel az első epizód megjelenése után úgy tűnik, hogy egy méltó folytatást sikerült összeraknia a The Odd Gentleman csapatának. "
De igy sem az igazi mivel az első rész után kijött még 7 rész.

Szal. kb ez :
A 17 évvel ezelőtt megjelent 8. rész után, egy méltó folytatást sikerült összeraknia a The Odd Gentleman csapatának.
Vagy valami hasonló....
1.
1.
" ....32 év után feltámasztott King's Quest"
A kings quest 8 1998-as.
Lehet oregszem, de nem hinnem, hogy a matek ekkorat valtozott volna.

Ha valamit feltamasztunk akkor azt az utolso reszhez kepest tesszuk..szerintem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...