E3 2006: Három Wii-trailer lokálból!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 9.
  • Videó
Link másolása
InGen kolléga beizzította gyorsan le- és feltöltő programját, hogy három - a mostani konferencián - bemutatott videót töltsön fel szerverünkre.

InGen kolléga beizzította gyorsan le- és feltöltő programját, hogy három - a mostani konferencián - bemutatott videót töltsön fel szerverünkre.
Nintendo Wii
A konferencia elején számoltunk be egy videóról, melyet sebtiben letoltak a szemlélődőknek a szervezők. InGenünk jóvoltából alig másfél órával a bemutató után megtekinthetitek Ti is ezt a filmet. A több, mint 5 perc hosszú videjóban sok játékról láthattok kb. 10 másodperces részleteket. Letöltés alant.

Nintendo Wii trailer letöltése (31,21Mb)

Red Steel
Azt hiszem mindannyian egyetértünk abban, hogy a Wii-exklúzív FPS, a Red Steel hatalmasat fog dobbantani a maga kategóriájában. Nemcsak azért, mert viszonylag eredeti történetettel állt elő, hanem mert a forradalmi Wii-kontroller révén a játékmenet nagyszerű lehet. Erről győzödjetek meg Ti is a trailer megtekintése után.

Red Steel trailer letöltése (74,01Mb)

The Legend of Zelda: Twilight Princess
Az erediteleg GameCube-ra megjelent játék Wii-re portolt verziójáról láthatunk egy trailert iziben. Hogy őszinte legyek, én sosem gondoltam volna, hogy Zelda-játék lehet ennyire klassz - szép grafika és izgalmasnak ígérkező játékmenet. Engem érdekel. És Titeket?

2.
2.
Scoo
Kezdek hinni a Wii által nyújtott újfajta játékélménynek. Legalábbis a Red Steel nagyon meggyőzően mutatja be, hogy mi várható. Nekem tetszik.
1.
1.
fojesz
Mindet nézzétek meg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...