Ezek a régi Ubisoft-játékok jöhetnek Xbox One-ra

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 8.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft az elsők között támogatta a Microsoft tervét, miszerint a korábbi Xbox 360-as címeket Xbox One-on is játszhatóvá teszik. A franciák most a rajongókat kérdezik, hogy milyen címekkel szeretnének játszani.

Novembertől élesednek Xbox One-on a visszafelé kompatibilis játékok, azaz jó pár Xbox 360-as címmel az új masinán is nyomulhatunk. A Ubisoft már a kezdetektől fogva támogatta az elképzelést, ráadásul az ősszel megjelenő Rainbox Six: Siege-hez az R6: Vegast és a Vegas 2-t is megkapják az előrendelők.

De mi a helyzet a többi előző generációs címmel? A franciák most megkérték a rajongókat, hogy szavazzanak azokra az alkotásokra a Facebookon, amikkel szívesen játszanának Xbox One-on is. Ezek közül nagy eséllyel több játék is bekerül a kalapba.

Lesz itt minden finomság: Assassin’s Creed-játékok, Splinter Cell, Ghost Recon, Rayman, Far Cry és Prince of Persia is többek közt.

8.
8.
#7: Engem pc-sként nem igazán érdekel, mert azzal játszok visszamenőleg 1990-ig amivel akarok... :) De a boxosoknak ez egy nagy pozitívum. Valahol egyébként elvárható is lenne.

Engem annyiban lelkesít a dolog, hogy tényleg elmaradhatnak a visszanyúlások és az azokra fordított energia új IP-kre fordítódhat. Illetve, ha több box van ( nagyobb eladások ) kicsit talán megjön a kedvük a kiadóknak kísérletezni, könnyebben bevállalnak valami újat, rizikósat. Tudom, hogy nekik a piac fontos, de a járulékos következmények talán pozitív irányba mozdítják el az amúgy most baromira álló vizet :)))
7.
7.
#3: Ennek az a lenyege, hogy minel tobb boxone-t adjanak el.
Rengetegen vannak akiknek van par kedvencuk ami miatt nem akarnak megvalni az regi konzoltol, kettot meg nem akarnak fentartani.
Szal. ettol jobb one eladast remelnek.
6.
6.
Csoki80
"régi" ezek pár évesek vazze!
5.
5.
Aanash
Ha az AC 2 és a Brotherhood is játszható lesz, akkor végleg letettem a voksom az xbox mellett.
Imádtam mindkét részt, azokban még volt valami plusz.

Pont ezen agyaltam ma, hogy vannak régi játékok, amiket simán fel lehetne turbózni és kiadni és itt nem a Darksiders, vagy a Dishonored félére gondolok, amiket kiadnak de minek. (oké aki nem játszott vele az megtehesse)

A Stalker-re én tuti vevő lennék.
Esetleg ott a Survarium amit még simán át lehetne emelni konzolra.
Hawken-t is bírnám, nekem tetszik, na jó elég az álmodozásból:)
3.
3.
Legalább elveszi a kiadók kedvét a remastered, definite editionoktól és társaiktól. Talán ( mondom, csak talán ) új címekre fognak koncentrálni... \o/
2.
2.
hoaw
Farcry instinct.

Csak Xboxra jelent meg. Úgyhogy várnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...