Megjelent a Warhammer 40.000: Regicide

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Warhammer 40K-univerzum rajongói tobzódhatnak a jobbnál jobb produktumokban. Ezúttal egy klasszikus sakkjátékot kapunk, pazar brutalitással megspékelve.

Végre kilépett az Early Access-státuszból a Warhammer 40.000: Regicide, a végleges verzió a minap startolt el a Steamen, ami új fejezettel bővíti a Blood Angel-kampányt, nem beszélve az új funkciókról és más fejlesztésekről.

Ha nem tudod elképzelni a népszerű sci-fi univerzumot sakkjátékként, meglepődsz, hogy bizony, igazán szórakoztató tud lenni. Multiban például többfordulós ostromot is vívhatunk, power-upokkal, ugató fegyverekkel, légicsapásokkal és ráolvasásokkal.

4.
4.
sasncore
Zoenn, kérlek szépen légy objektív. A Space Marine óta nincs épkézláb játék. A világot, se a táblajátékot nem adják vissza ezen játékok. Ha nem vagy otthon a Warhammer világában, rengeteg érdekes olvasmány van, érdemes belemerülni. A Total War reméljük helyre teszi a dolgokat.
3.
3.
Yetikoma
Érdekes játék, de ez a lődözés lehet inkább ártott neki mint használt. Így tapasztalatom szerint annyiban kimerül a stratégia, hogy tartsd egyben az egységeket, és kényszerítsd rá az ellent, hogy belépjen egy ilyen csoport lőtávjába ami aztán péppé lövi... . Így ha sakk szabájai szerint lenn egy jó húzásod az mit sem ér ha utánna egyszerűen lelövik a katonádat.
2.
2.
Hulkster
Én speciel a Warhammer:Total War-t kifejezetten várom, de ez szerintem nem volt a legjobb ötlet.
1.
1.
Hat a cikk iroja elegge el van tevedve, a Space Marine ota csak hulladek mobilos okorsegek jelentek meg irtozatos mennyisegben es szanalmas minosegben. Ez meg egy ujabb bakloves...de szerencsere keszul rendes jatek.is a temaban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...