Starcraft II: Legacy of the Void - dátum és intró

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap este a Blizzard megerősítette a Starcraft II harmadik fejezetének megjelenési dátumát, pluszban közzétette a kiegészítő bevezető animációját is. Ez utóbbi szokásos Blizzard-minőség, egy csapásra hangulatba hoz.

A Blizzard a hónap elején megígérte, hogy vasárnap leleplezi a megjelenési dátumot, és tényleg: a Starcraft II: Legacy of the Void egészen pontosan november 10-én landol a boltokban PC-n és Macen, azaz nem sokkal a Starcraft II világbajnokság harmadik szezonjának fináléja előtt.

Ezek szerint az RTS záróakkordjának premierje nem csúszik át 2016-ra, ami felettébb jó hír.

Emellett megérkezett a kiegészítő bevezető animációja, ami gyönyörű és brutális, de ezt már megszokhattuk a stúdiótól.

9.
9.
Lorthirash
Instant Vétel természetesen ez a rész is :)
8.
8.
Yetikoma
Köszi mindketőtöknek így már tisztább.
7.
7.
Stack
Itt egy elég jó összefoglaló az eddigi eseményekről:
http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_storyline
Kár hogy ezzel vége lesz a Story-nak, habár spin-offnak van még helye bőven.
Pl.: Csinálják meg a GHOST-ot!!!!
6.
6.
Perseus84
Jah meg annyit hogy mivel az uj zergeket a nagak teremtettek ezert ha amon visszater az akarata ala vonja oket. De kerrigant mar nem tudja mivel o ujjaszuletett a zeruson. Az os zergeket szinten nem tudja befolyasolni
5.
5.
Perseus84
Szval: A XelNagak nem voltak elegedettek a Protossokkal mivel olyan szintu polgarhaboru tort ki hogy majdnem kiirtottak egymast. Ezert akartak a a Nagak egy tokeletesitett fajt.
Ha jol tudom az Overminde a Nagak ellen fordult. Amon meghalt a tobbirol nincs info hova lett.
Az os zergek taposabbak mivel ez az egyetlen celjuk es szabad akarattal rendelkeznek. Az uj zergek nem tudnak kozvetlen fejlodni csak azon a vagina izen keresztul ami a HotS ban volt.
4.
4.
Yetikoma
De megnéznék ebből egy egész estés filmet :D

Darklord@ Engem is nagyon érdekel a sztori bár nekem annyira nem egyértelmű lehet azért mert a HOTS nál elvesztettem a fonalat. A Nagák teremtették a protoszokat majd a zergeket (az indok nem igazán tiszta gondolom csak unatkoztak) a zergek kicsúsztak a kontrol alól és megkezdődött a háború aminek az elején a nagák felszívódtak (hogy hova és miért az számomra megint nem tiszta).
Most a hots-ban megjelenik valami ős zerg faj amiből egyrészt a zergek fejlődtek ki másrészt nem hogy gyengébbek fejletlenebbek lennének hanem sok szempontból táposabbak mint a (fejlesztett zergek) na szóval mi is az ő helyük a sztoriban ?

Előre is köszi ha helyre tudod billenteni a fejemben a sztorit.
3.
3.
Perseus84
En mar elso nap elorendeltem mikor kijott. Rogton vegig is futottam a prologon. De sajnalattal lattam h bizony mar oreg a konfigom hozza es beszaggatott rendesen.A WOL meg tukorsiman ment :(
2.
2.
exonic
Én sose voltam nagy "stratégiai" játékos, de a Starcraft mindig is az egyik kedvenc szériám volt, ami csakis egyedül a sztorinak köszönhető. Azt hiszem most sem fogok csalódni, BRING IT ALL!
1.
1.
DarkLord
Már tűkön ülve várom , a sztorira nagyon kíváncsi vagyok már (bár sejthető dolgok azért vannak, de tuti lesz csavar benne :) )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...