Dead or Alive Xtreme 3 a PlayStation VR-ral

  • Írta: zoenn
  • 2015. szeptember 20.
  • Hír
Link másolása
A Team Ninja harmadszorra is a napfényes tengerpartra küldi a Dead or Alive szexi amazonjait. A Dead or Alive Xtreme 3 2016-ban jelenik meg Japánban és támogatja majd a PlayStation VR-t is. Csorgassuk a nyálunkat!

Tavasszal landol Japánban a Dead or Alive Xtreme 3, a népszerű bunyós sorozat strandröplabdás spin-offja - tudtuk meg a Team Ninja csapatától a Tokyo Game Shown.

Kétféle verzió lesz belőle: a PlayStaton 4-es változat Dead or Alive Xtreme 3 Fortune címen fut, és támogatja a Sony VR-headsetjét is. A játék PS Vitás portját Dead or Alive Xtreme 3 Venusként keressük.

A fejlesztők már leleplezték a játszható karaktereket is: Marie Rose, Honoka, Kasumi, Ayane, Kokoro, Nyotengu, Hitomi, Momiji és Helena már biztosan visszatér a harmadik részben. A felhozatalt egyébként a rajongók szavazták meg.

Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy az anyag csak a japán piacon és Ázsiában jelenik meg, de a remény hal meg utoljára, ugye?

7.
7.
kamgecam
#6: Vr-en láttad azt a gameplayt? :)
Többségnek nincs hányingere egyébként.

"A Sony új konzoljának nevezett PlayStation VR fejegység közvetlenül a szemeink elé vetít egy térhatású virtuális világot. Az érzékeinket megdelejező készség gyakorlatilag holttér nélküli 3D képernyőként funkcionál, teljes látómezőnket kényeztetve, a külvilágot kizárva. A hardvert a PlayStation 4 hajtja, azonban most kiderült, hogy van ott valami más is a konzol mellett: egy Processing Unit (PU) nevű dobozka, mely segít az adatok kezelésében.

A PU egészen pontosan a PS4-ből érkező 120Hz-es jelet osztja a PlayStation VR és a televízió között (többek között). Ez azt jelenti, hogy a headsetben megjelenő képet a tévén is nézni lehet - nyilván a virtuális valóság térérzete nélkül. A PSVR 1920 X RGB X 1080 látványt prezentál saját OLED képernyőjén."
6.
6.
Neo1989
Én láttam VR gameplayt az ég óvjon tőle mert már attól rosszul voltam.
Olyan hányinger jött rám, de a teszterre és több komentelőre is.
Szóval én marad ok a normál Konzol/PC párosításnál. De VR nélkül.
5.
5.
zozo76hun
hogy rajzolt melleket nezegessel jo pixeles felbontassal? :)
4.
4.
szakallaskan
Az ilyen játékokért vennék VR -t.
3.
3.
unrealnoise
Zsepit bekészíteni! :D

Csak kell a PC mellé egy PS4 is. :D
2.
2.
DON GONDOCS
#1: Úgyhogy ez nem egy verekedős játék, hanem szélben szálló keblek játszanak a strandon külömböző sportokat (röplabda) és a VR-al erre lehet fókuszálni.
1.
1.
strike19
Egy verekedős játékot se tudok elképzelni se tudom mit bír hozzá adni a VR.
Még egy Hack and Slash játéknál megértem hogy körbenézek hogy megnézem hol vannak ellenfelek.De egy ilyen verekedős játéknál nem tudom milyen pluszt tud adni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...