The Talos Principle - így játszik az AI

Link másolása
Hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik a The Talos Principle, ennek apropóján pedig a fejlesztők kiadtak egy új játékmenet-videót. Ebben a tesztelő botot nézhetjük meg, amint megoldja a játékosoknak szánt feladatokat.

Nem éppen szokványos játékmenet videóval állt elő a Croteam: a hamarosan PS4-re is megjelenő The Talos Principle-t nézhetjük meg mozgás közben, a játékkal azonban nem egy ember, hanem az úgynevezett tesztelő bot játszik. A videó leírása szerint az AI-t arra programozták, hogy több százszor megoldja (vagy éppen elrontsa) a játékosoknak szánt puzzle-ket. Íme, alább megnézhetitek hogyan játszik a játék magával:


A The Talos Principle PS4-es kiadása október 13-tól lesz megvásárolható digitálisan és dobozosan is. Az alapjáték idén nyáron kapott egy kiegészítőt is, a Road to Gehennát, melyet a PS4-es változat már alapból tartalmazni fog. Állítólag a játékból Xbox One-os kiadás is lesz valamikor.

12.
12.
#11: Végre valaki, köszönöm..

A Talos Principle legeslegnagyobb hibája pontosan az, hogy játékként jelent meg. Aki azt keresi benne, csalódni fog, és ha kis értelem is szorult belé, ezt legalább normálisan fogalmazza majd meg.

Aki viszont tényleg hagyja, hogy behúzza a játéknak egy bizonyos része - ami pont nem a "tetriszezés" - akkor gyakorlatilag az egész megfordul, és éppen a fejtörők fogják az átmenetet, a rövid szünetet jelenteni a nonstop filozofálás közben.
11.
11.
byervin
Igy hogy tegnap néztem a Terminator Genesyst-t kicsit durva, nekem az idei év egyik legjobb játéka, nagyon lekötött, jó volt gondolkodni!
9.
9.
zozo76hun
egy darabig el lehet szorakozni vele, anno jatszottam vele en is de nagyon hamar unalomba fullad az egesz koceraj.
8.
8.
Extol
Ez aztán a tutidolog. CS bot simán verné amúgy talos botot.
7.
7.
logic5
#6: Egyszóval unalmas....
6.
6.
Chrysh
#4: Szeretem az olyan embereket, akiknek a rossz vélemény bővebb kifejtésére csak a 'szar' meg a 'fos' szó áll a rendelkezésére...
5.
5.
#4: Mondjuk ha vennéd arra a fáradtságot, hogy odamenj az egyik géphez, akkor onnantól kezdve talán lenne fogalmad róla, miért tartják zseniálisnak. Mert maga a játék tényleg csak ennyi, de ennél több van benne. Bár úgy érzem neked hiába jártatom a számat.
4.
4.
logic5
Az egész játék egy fos :D Pc-n toltam, amíg bírtam. tetrisdarabkákat összeszedni nem adja..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...