Assassin's Creed: Syndicate - az első 40 perc

  • Írta: zoenn
  • 2015. október 19.
  • Videó
Link másolása
A lengyel kollégák olyan rendesek voltak, hogy feltöltötték a netre az Assassin's Creed: Syndicate első 40 percét. Az alany a PS4-es verzió volt, ha nem tudsz várni péntekig, csekkold le nyugodtan.

1868-ban járunk Londonban. Evie és Jacob Frye lesz a két játszható karakter az új Assassin's Creedben, akik bosszút esküdnek a szegényeket kizsákmányoló mágnások ellen. Az első küldetésben rögtön egy olyan gyárba lopakodunk be, ahol gyermekmunkások dolgoznak.

Innentől viszont durva spoilerek várnak rád - ha ezek nem zavarnak, nézd meg gyorsan a videót, mert bármikor letörölhetik!


Az Assassin's Creed: Syndicate október 23-án jelenik meg Xbox One-on és PS4-en. A PC-s verzió csak november közepén érkezik.

11.
11.
guitarlord
#10: Majd Mi eldöntjük mire költjük a pénzünket és mire nem! ;) Azt pedig végképp ne Te akard meghatározni, hogy akarjunk-e játszani, csak Magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt! Biztos Nálad is akad játék, amit szeretnél megvenni, de (még ha meg is tehetnéd), nem veszed meg 60€-s áron, inkább vársz vele! Vannak egyéb megjelenések is ám ;)

Örülök, hogy Neked tetszik, vedd meg bátran, Nekem semmiképp nem ér 60€-t továbbra sem! :)
10.
10.
Arsenal4ever
háát szerintem fasza! Azok akik leárazásra várnak meg hááát gyerekek...vegyetek inkább tejet meg kenyeret oszt kész. Ne akarjatok videojátékkal játszani. Jobb nektek meg nekünk is.
8.
8.
Norbaa
Nagyon kiábrándító már ez...
7.
7.
guitarlord
Ideje lenne egy kellemes pihenőre küldeni a sorozatot, mert ebben semmit nem látok, ami miatt rohannék kifizetni 60€-t.....5€-nál többet nem ér számomra, a 4. rész után kellett volna egy pihi és most idén (ha nem jövőre) kiadni egy újat!

Majd leárazásban talán :)
6.
6.
Effecta
Ha nem lesz olyan undorítóan unalmas, mint a Unity, akkor nem lesz nagy gond.
5.
5.
Azadojat
#4: Addigra vélhetően javítják is a megjelenéskor már-már elmaradhatatlan bughalmazt :)
4.
4.
Azadojat
A második rész óta, egyedül a negyedik tudott annyira lekötni, hogy végigjátsszam. Nagyon úgy tűnik, hogy ez is kimarad, majd fél év múlva leárazáson, vagy a havi ingyen játékok közt letöltöm :)
3.
3.
akifourteen
#2: Pl. En,mert nalam lehet ez donti el,hogy megvegyem vagy nem.
De a jatekrol is valamit,eddig nekem bejon,nem tagadom az osszes AC jatekot megvettem es vegig is toltam meg a Unityt is,remelem nem csalodok ebben sem.
2.
2.
mestermagyar
Mondjuk a játékosok jobban élveznék ha nem 40 perc gameplayt hanem egy preloaded tört torrentet látnának a hírben. Komolyan, ki értelmes ember lőne le 40 percet a saját játékából mert 4-5 napot nem tud várni hogy megvegye és játssza?
1.
1.
simi
már nekem kínos az npc-k életképtelensége, az még oké. hogy a lakosság kilencven-százaléka csak áll és nézi, hogyan végzi ki az ellenfelet a játékos, de hogy valaki ennyire szerencsétlen legyen egy késsel mint pl a fickó 11:40-nél, az már tényleg szánalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...