Xbox One-ra is átírták a Skyrimet a Fallout 4 miatt

  • Írta: zoenn
  • 2015. november 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Az megvan, hogy a Bethesdánál a fiók mélyén ott lapul a The Elder Scrolls V: Skyrim Xbox One-os portja? A srácok azért írták át a szerepjátékot, hogy jobban megismerjék az Xbox One hardverét a Fallout 4 munkálatai előtt.

A Game Informer legfrissebb számában a Bethesda fenegyereke, Todd Howard elhintette, hogy csapatuk titokban elkészítette a Skyrim Xbox One-os portját csak azért, hogy megismerjék az Xbox One hardveres felépítését, még mielőtt a Fallout 4 fejlesztése nagyobb sebességbe kapcsolt volna.

Tényleg dicséretre méltó a srácok önszorgalma, de mégis: hol a fészkes fenében van a szerepjáték portja? Miért nem osztották meg a nagyközönséggel? Howard gyorsan hozzátette, hogy a remény nem halt meg, még az is elképzelhető, hogy egy napon tényleg kiadják a portot. Szóval tessék szépen elárasztani kérésekkel a Bethesda postaládáját! B-tervként az Xbox One visszafele-kompatibilitásában bízhatunk.

És ha már a Fallout 4 szóba került, a szivárgás még most sem csillapodott, ezen a linken keresztül némi éjszakai gameplayt nézhetsz meg a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő RPG-ből.

11.
11.
_Tappancs_
#9: Azért azzal legyél tisztában, hogy nem programozó zsenik ülnek ott és itt most a bugzásokra gondolok és arra, hogy ezer éves motorral dolgoznak* amit úgy ahogy foltozgatnak. Ezt a konzolok számlájára nem lehet róni. Witcher 3 mérce és később biztos lesz más rpg is ami mércévé tud válni multiplatform esetén is. Gyenge motorral nem lehet csodákat tenni.

*COD pl most hajtott végre jó nagy motor upgrade-t, de előtte látszott, hogy ezer éves a motor ami a játékaik alatt fut (bár szerintem most se "tökéletes").
10.
10.
Extol
#8: Valsz TES VI még évek kérdése.
9.
9.
mestermagyar
#5: Nagyszerű, most tudatosítottad bennem hogy olyan 3-4 év múlva még pont hogy a jelen generaciós konzolok limitjei miatt fog sínyleni a játék. Nagyon remélem hogy mire akkor kialakulóban lesz a hatodik rész, addigra lesz valami erősebb platform ami el fogja vonni a fő céleszközt, így egy sokkal limitmentesebb játékot lerakva a platformokon ahol a magasabb teljesítmény már jelen van. Mondjuk hogy továbblépjenek a mapméretnél.
8.
8.
_Tappancs_
#7: Szerintem nem adják ki, hanem a port lesz az alapja a váza a TES VI-nak ;DDD Aztán majd a moderek pár év alatt meg kicsinosítják....
7.
7.
kamgecam
#5: Áhh előbb ki fogják ezt adni!Köv.Elder Scrolls kb 3-4 év múlva jön,addig tutira nem várnak ide a rozsdás bökőt!Sz'al ps4-re beszerzem jövőre!:)
6.
6.
PaprikaJancsi
#5: Az úgy marha jó lenne. Örülnék neki! :)
4.
4.
Nem hiszem, igazából a látvány "minimális" ráncfelvarrásán kívül többet nem adna a port, szemben az MS-féle visszafelé kompatibilitással. Lehet, hogy pont az tett be végül a portnak. Mindenesetre fura, mert olyat számtalanszor hallani, hogy a kiadó lelövi a projektet, de olyat, hogy maguktól csinálnak valamit és nem is akarják kiadni ( ilyen mértékben ) nem is emlékszem, hogy valaha hallottam volna ?!

Fallouttal kapcsolatban csak az a bajom, hogy a 3 vatts-nélkül szinte játszhatatlan volt ( rendre kifutottam a lőszerből, hiába tápoltam a karaktert, nem sebzett úgy ahogy szerettem volna ). Vatts-al meg élvezhetetlen volt annyira szétesett a játékmenet. Aztán kínomban a végén végtelen tölténnyel játszva meg unalmas lett és hagytam a fenébe az egészet... :DDD
2.
2.
sajttaller
Nehéz megállni, hogy az ember ne kattintson rá a kiszivárgott videókra, de ezt a pár napot talán csak kibírom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...