Star Wars: Az ébredő Erő - a második tévéreklám

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 13.
  • Videó
Link másolása
Kaptunk még egy tévéreklámot az új Star Wars-filmhez, ez most éppen egy perc hosszú. A korábbról ismert jelenetek mellé kaptunk néhány új képkockát is természetesen, ha nem bírsz magaddal, nézd meg te is!

Az éjszaka folyamán kaptunk még egy tévéreklámot a december 18-án mozikba kerülő Star Wars: The Force Awakenshez; ez is tartogat néhány új képkockát, úgyhogy innentől csak saját felelősségre:


Spoiler!
Érdemes megállítani a videót a 48. másodpercnél, egy régi ismerős bukkan fel C-3PO mellett. 

37.
37.
hedzsooo
Birok magammal, mert manapsag mar mindent ellonek az elozetesekben. Legyen szo filmrol, v. jatekrol akar. Jo lesz ez. Plane, ha most nem nezem meg a tizedet az elozetesek altal.
36.
36.
DON GONDOCS
#22: Ha benne lesz a 6ban az maximum a szelleme lesz.
24.
24.
Norbiii
#23: Spoiler:Hát ez eléggé érdekes, sajnálnám, remélem azért Ford benne lesz a másodikban, ő a kedvenc szereplőm.
23.
23.
delphijos
#22: Ennél szerintem sokkal inkább benne van a levegőben az hogy Harrison Ford az akinek ennyi elég volt az SW-ből.
22.
22.
delphijos
#16: SPOILER ( Ha már kérés volt, nem tudom ez mennyire az ) :

Az IMDB szerint a 8. rész egyik biztos karaktere Luke. Szóval az sem túl valószínű hogy búcsút vennénk tőle.... Bár ez sem szentírás természetesen.
20.
20.
Norbiii
#19: Ez igaz, ezért is írtam le, hogy mivel még nem mutatták be a filmet, semmi sem biztos, igazad van, DE: Ha én olyat olvasok és most spoiler: hogy Luke tuti nem lesz fő gonosz, mert a fő gonosz Kylo Ren és nem Luke, ergo megnevezi a a gonoszt és a színészt, hát......ilyen tudatba beülni a moziba, a legjobb meg az lesz ha kiderül, hogy az állítás még igaznak is bizonyult. Ötletelni lehet, persze, hogy lehet, de számomra az ilyen kijelentések spoiler szagú dolgok, már csak az óvatosság kedvéért is! :) :)
19.
19.
balint23h
#18: Ez nem spoiler tehát oda írni elé a spoiler szót is teljesen röhejes lenne. Ez csak fanok ötletelése. Ami meg nem tudom miért lep meg. Mégis mit vársz egy star wars film témájú cikk hozzászólásai alatt? :D Ha ennyire félsz pár sw fan ötletelésétől hát ne olvasd el a kommenteket. Az emberek szeretnek ötletelni ebben nincs semmi rossz és ha ezt egy témába vágó cikk alatt nem tehetik meg akkor nem tudom hol...
18.
18.
Norbiii
#14: Nem rosszindulatból, de mint Star Wars rajongó megköszönném, ha az ilyen kommentek elé írva lenne egy spoiler szó! Fontos, mert így tényleg elvehet az élményből! Én nagy várakozással megyek majd a filmre, de hogy leírod ki, ki lesz, hát....Szerencse, hogy még semmi sem biztos, mivel nem láttuk a filmet! XD
17.
17.
Norbiii
SPOILER bakker, ezt a szót azért kiírhatnátok, bármi konkrétumot írtok! :D Oké vágom, hogy mivel még nem mutatták be, senki sem tud semmi biztosat, de azért amiket egyesek leírnak, hogy Luke ez nem lesz, az nem lesz stb...ezzel az akár spoilerrel a film élményét veszítek el!
16.
16.
DON GONDOCS
Én abban bízok, Luke hogy megmentse finn és rey életét, szembe száll Rennel, majd követi Obivan példáját. Akkor azt mondanám így kell búcsút venni egy legendás szereplőtől és tisztelegni az öreg előtt.
15.
15.
PrimYaz00
#14: Végre valaki használja az agyát, én is pontosan ezt gondolom, mert mi értelme lett volna annak is, hogy luke, úgy gyözött, hogy nem állt át, így az apját is sikerült visszatérítenie is.
14.
14.
wywern64
#11: Luke nem lesz főgonosz. A film két (fő)gonosz figurája Kylo Ren akit Adam Driver alakít valamint Supreme Leader Snoke akit pedig Andy Serkis. Továbbá a Star Wars univerzum legnagyobb baklövése lenne, ha Luke-ból gonosz karaktert csinálnának. Az azt jelentené, hogy kábé tök felesleges volt az első hat epizód.
13.
13.
strike19
#9: Igazad van próbáljuk kerülni a trailereket.De gusztustalannak tartom ,hogy az Origo és Index is mozgó Giffekkel nyomja a trailer rész letei a fő oldalon.
12.
12.
Tokodboy
#8
Aztán elso 6 rész marhára nem volt gyerekes. Ha rosszabbat vagy gyerekesebbet akarnak annál csinalni akkor nagyon meg kell erőltetni magukat. Szerintem lazán jobb lesz az előző 6 film együttvéve.
11.
11.
Tokodboy
Én mar fel éve megmondtam hogy Luke lesz a főgonosz. Hogy a trailerekben nem mutogatják ez csak megerősít.
10.
10.
YuriLexandro
Elég nagy a marketing, sok példa mutatta, hogy egy filmet vagy játékot a marketing adott el, mert amúgy leégés lett volna. Bízom benne hogy itt nem lesz leégés, de ez az óriási marketing már gyanus.
"Minél nagyobb a büszkeség, annál nagyobb a bukás."
9.
9.
Ra1D3n
#2: Ezt a baromságot lol :D. Nagy divat ezt szajkózni minden egyes filmnél, hogy már a filmet láttam a trailerekbol meg hasonló szar szövegeket, de pont a star wars az ahol nem nyomják égre-földre az ember arcába a trailereket. Itt volt egy teaser trailer, meg 2 trailer amibol az utolsó funkcionált csak mint rendes trailer, a többi meg teaser anyag. Nettó 4 percnyi anyagot mutogatnak maximum folyamatosan, szóval elég nagy blama lenne azt mondani, hogy az egész filmet leadják a trailerekben(de ez minden más filmnél baromság, csak nagyon trendi, és ugyanakkor rendkívül szar szöveg amibe az állandóan panaszkodó réteg kapaszkodni tud). Amúgy meg ha nem akarod, nem nézed meg a tv spotokat, senki nem nyom pisztolyt a tarkódhoz, hogy márpedig itt helyben megdöglesz, ha nem nézed meg... A tv spotok meg nem ennél a filmnél jelentek meg eloször, lehetett sejteni, hogy ilyen is lesz, bár itt szerintem nem lesz 18-20 féle spot mint más filmnél.
8.
8.
leigazoka
#7: Hát ja...
Vártak vele vagy 20 évet és csesznek az eredeti vonalon tovább haladni.. hát a jó k. b. édes annyukat.. Lyukas Gyordzsnak meg lóf....t a seggébe, hogy a Dizninek adta oda a jogokat... Ez gyerekmese lesz Star Wars köntösben. :D
7.
7.
dante92
Ne nézzétek meg! Ez csapda!!!
6.
6.
"A legtöbb ember akkor sem ismerné fel a józan észt, ha az odasétálna, és kezet rázna vele." :DDD
5.
5.
balint23h
#3: Igazából sokadik trailer de még mindig nem lőttek le semmi fontosat. Csak én tényleg úgy akarok bemenni, hogy meglepetés legyen minden. Az új terminator olt az a film, ahol elég volt csak a trailert megnézni mert kb összefoglalta a film cselekményét.
4.
4.
DON GONDOCS
#2: Aligha, sok az újra felhasznált jelenet.
3.
3.
strike19
#2: Én is ezt szajkózom.Már nem élvezném a filmet ,ha megnéznék minden előzetest.
Már csak a töltelék hiányzik.
2.
2.
Cipo3
Már a harmadik trailer amit kihagyok. Szerintem simán össze lehet hozni egy 30 perces filmet a trailelerkből.
1.
1.
balint23h
Na de ez már tényleg az utolsó legyen! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...