Fallout 4 - a játékosok alakítják a DLC-ket

Link másolása
Egy hete jelent meg még csak a Fallout 4, azonban máris szóba kerültek a DLC-k. A Bethesdának fontos, hogy mit mondanak a játékosok, ezért a kiegészítőket is az ő véleményeik alapján alakítják.

Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy nagy siker a Fallout 4, azonban a játék fejlesztése természetesen nem áll le. Ahogy Todd Howard egy interjúban találóan mondta: "Amíg játszanak a játékkal, addig nincs kész." Az úriember itt természetesen a frissítésekre és a DLC-kre gondolt, melyek állításai szerint teljes mértékben a játékosok véleményei alapján készülnek el.

Persze nehéz azt elképzelni, hogy a már árusított Season Pass kiegészítőit még nem kezdték el fejleszteni, és csak arra várnak, hogy a játékosok megmondják, milyen DLC-t szeretnének. Ennek ellenére üdvözölendő, hogy foglalkoznak majd a rajongók véleményével is.

Az első DLC egyébként valamikor 2016 elején várható majd, de azt nem tudni, hány lesz összesen. A Skyrim esetében csak három, a Fallout 3-hoz azonban öt kiegészítő is készült - mindben volt új sztori, helyszínek, küldetések és achievementek. Nagy eséllyel a Fallout 4 esetében is valami ilyesmire számíthatunk. A fejlesztők elmondása szerint egyébként a 30 dolláros Season Pass 40 dollárnyi kontentet tartalmaz.

17.
17.
Hiláriusz
JElenleg az összes bethesda le van árazva több oldalon is ha valakit érdekel! Ha szeretnétek értesülni az esetleges akciókról, ingyenes játékokról, látogassatok el ebbe a csoportba: https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/?fref=ts
Érdemes, sokszor jó akciók vannak :)
16.
16.
Most olvastam egy cikket ami szerint az első három nap + előrendelések : 1.87 millió darab ment el digitálisan, amiből 1.2 millió a PC és 670 ezer a két konzol, mindenféle comment nélkül... :DDD
15.
15.
Tr4nCe
#14: hááááá :D Az ME3-ban nálam ez az alap csapat: Garrus, EDI, meg biotikus Shepard.
ME2-ben meg: Jack, Tali, Sniper Shepard. :D Én bírom Liarat. Tetszik a kutatós énje, meg a szétszórt személyisége. Valahol engem is érdekelnek az ilyen dolgok. Ízlések és pofonok. :)
14.
14.
#12: Ne már! Liara egy selfi kis rinyagép ! :D Messze Garrus a legjobb arc és Kasumi ! :D Női Shepard+Garrus+Kasumi ( esetleg Thane, Mordin Solis :), bárki, csak ne Liara, még a kocsog Wrex is jobb arc. :)))
11.
11.
tabobona
https://medium.com/@fallout4hun
10.
10.
#6: Valószínűleg megnézte metacriticen az anonim alkoholisták értékelését a játékról ( már ha értitek mire célzok ) és leszűrte az pc-s 5.2-es user ratingből, hogy mindenki utálja.

Intermezzo - eközben a Steamen, akik tényleg játszottak is a játékkal 79%-ban pozitívra értékelték... Hát ennyit erről.

"Persze, nehéz azt elképzelni, hogy a már árusított Season Pass kiegészítőit még nem kezdték el fejleszteni, és csak arra várnak, hogy a játékosok megmondják milyen DLC-t szeretnének. "

vs

"A fejlesztők elmondása szerint egyébként a 30 dolláros Season Pass 40 dollárnyi kontentet tartalmaz."

Ha nem tudják mi lesz benne, honnan tudják mennyibe fog kerülni ? :DDD
9.
9.
Buggy
Komolyan sajnálni tudom az embereket, amikor erre a grafikára azt mondják, hogy ronda. Engem teljesen lenyűgözött főleg a fallout 3 után. Szerintem eszméletlen, ahogyan kidolgozták a tárgyakat a Nuke colás palackon keresztül egészen a nagy tárgyakig. A fegyverek,és főleg a tákolt pipe rifle-ok hihetetlen részletesen megcsinálták a repedezett deszkával a rozsdás csövekkel, mindennel. Az ellenfeleket is brutálisan megcsinálták a ghoul-ok sokkal félelmetesebbek és ha ellöjjük a lábukat, akkor valóban kúsznak, akár csak a protectronok. A robotokat, pedig darabokra lehet lőni, úgyhogy rengeteget fejlődött a grafika csak nem a pixeleket kéne számolgatni. A pályadizájn is legalább ennyire részletes lehet látni, hogy mindent tudatosan helyeztek el, úgyhogy, akinek nem tetszik a játék és szerinte szar, annak nem való ENNYI!
3.
3.
Drazhar
"A fejlesztők elmondása szerint egyébként a 30 dolláros Season Pass 40 dollárnyi kontentet tartalmaz."
Ez így mi? :D Meg, hogy matekolták ki? Jó lesz majd ez is goty verzióban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...