Végleges Windows Vista-gépigény!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Nem szokásunk ilyesféle híreket közölni, azonban úgy gondoljuk, hogy a számos Vista-exklúzív játék miatt ismertetjük Veletek is az új operációs rendszer gépigényét.
Nem szokásunk ilyesféle híreket közölni, azonban úgy gondoljuk, hogy a számos Vista-exklúzív játék miatt ismertetjük Veletek is az új operációs rendszer gépigényét.



Akár az előbb emlegett játékoknak, úgy a Microsoft következő Windózának is kemény szükségletei lesznek - már ami a számítógépünk hardverelemeit illeti. Az operációs rendszer csak 1Ghz-es vagy nagyobb teljesítményű processzor, 1Gb RAM és 128Mb-os videókártya megléte esetén települ. (Utóbbira az ún Aero skin miatt lesz szükség.) Minimálisan 40Gb-os merevlemeznek kell lennie gépünkben 15Gb szabad hellyel, illetve nem árt a DVD-lejátszó, a hangkártya és az internet hozzáférés sem. Az öt különféle változatban kapható szoftver pontos megjelenési dátumáról nem sokat tudni.

29.
29.
Zenoxlson
#26: Na már most a Vista régen ugyanakkora sláger volt mint a win8!!!!
28.
28.
kamykaze
NA ide figyelj
Skeeter neked ugyan nincs ojan géped mint eggy félistennek öcsköss!!!!! ha te meglátnád a gépemet majd össsze szarnád hugyoznád magad többmint 200GB belső vinyom van ezen kivül 3 terrás is van te gyökér börtön töltelék! a videó kártyámse eggy szar eredeti ATI RADEON nem ojan szar mint a te 1 MB videó kártyád ja és az éngépembe nemszaros SD ram kel mint a tiedébe
Skeeter
geci!!!!!!!! hanem sokkal jobbb DDR még a VGA-is DDR-ssss ezen kivűl te sírnál meg könyörögnél hogy kriprobálhass bármitis te fasszopó elítélt kutya !!!
27.
27.
mylol1993
azthiszem ha manapság vki komolyabb op.rendszert szeretene az nem a szépség miatt van ( általában ) hanem pl. az új lehetőségek ... gyorsabb, könnyebb használat Dx10/Dx11 és játékok amik only Vista-sok pl. HALO2

... én pl. 1általán nem a külseje miatt raktam fel a Windows7-et, hanem mert sokkal gyorsabb mint az XP vagy a Vista a Vistáról inkább meg ne csevegjünk hiszen az egy Romhalmaz lett -.-"

Mellesleg a legújabb Windows7600RTMOCx64-em van és repeszt mint állat .)
26.
26.
Pisztoly
Csak aki tudja hol kell nézni az tudja hogy a XP maradt rajta
25.
25.
Pisztoly
ha kicsi a géped fel hordod a Windows Vista témákat és máris egy Vista Rendszered van
23.
23.
benceman
3,2 giga memória felett 64bites kell
22.
22.
dani08
Hello mindenki!Csak annyit szeretnék megtudni :asus alaplapom van és azt hallottam egyik ism.től hogy át lehet állítani az alaplapot 32bitről 64bitre...valaki viszont azt mondta h nem lehet mert a processzoron mulik h hány bit-es...na most akkor hogy is van ez?és ha át lehet állitani akkor hogyan?lécci válaszoljatok köszi!!!
21.
21.
smoke
Skeeter te bekaphatod az összes fa***mat olyan gyerekes f*x vagy hogy anyádnak szűk lukába beleszorult az ész mikór megszölettél
20.
20.
Dyer
Skeeter te igazabol az a fajta kis hulye vagy, aki otthon a netrol fikaz masokat, mikozben eletedben pinat meg nem lattal es nem is fogsz sose, mert neked a legjobb baratod, a bizalmasod sot a baratnod is a PC. Ennyi rolad, kiskocsog
19.
19.
Skeeter
Tükör van...kb annyi h 3xor kitapétázhatnám a kis lakásotokat.

A géped aranyos de hozzam képest csak középkategoria!

--------------------

TOPIC OFF
18.
18.
Skeeter
Kedves mastermind!...Nem hiszem hogy ezzzel a fajta megnyilvánulásoddal bárki szívébe is beloptad volna magad. De örülök h irtál írtál mert ezzel csak azt bizonyítod hogy milyen szánalmas is vagy! Ha már igy belekeverted a a gépemet sajnos el kell h vegyem a kedvedet. Ha tudnád milyen gépem van kisember, sírva könyörögnél hogy kipróbálhasd a szaros játékaiaidat mert a te gépeden sztem nem sok mindenre használható. Mielőtt másokat küldenél el akárhova is sztem előbb nézz bele 1 tükörbe vagy inkább nézz bele a 486osodba és ha mindent rendben találasz akkor forumozgass.
17.
17.
Skeeter
Dadalka....akár neked is irhattam volna exit-es véleményemet! Ugyhogy kérlek osztozzatok meg rajta ketten! Sztem menni fog!
16.
16.
Skeeter
eX!T...mielőtt ide írod a szánalmas baromságaidat utánanézhetnél mi mennyibe is kerül. Ezen meg nem kell annyit gondolkodni. Végülis csak az a kérdés feldobod vagy sem. Gondolom nem lehet 1 nagy erőműved ugyhogy inkább hagyd a VISTA-át a nagyokra!
15.
15.
Chocho
Nekem az 5600-zal sok bajom nem volt, egy másik formázással rontottam el... De az új Daemon és a programok mind futottak. Csak a memóriám ne ette volna meg... Ha meg lesz az upgrade, akkor már nem lesz baj. Hiszem, hogy a Vista lesz a legjobb Windows a 98 óta. :)
14.
14.
Ca$h
Jaja... ez az igazi megoldás, csak a gond vele, hogy ezzel is Bill bácsi pénztárcáját növeled... :)))
13.
13.
Myko Alto
Myko papa volt oly kedves és nekiesett tegnap este a Microsoft Windows Vista Build 5381.1 32Bit DVD-s verziónak egy üveg mézes barackpálinka társaságában.



Az egész dolog meg kell mondjam, az első pillanattól kezdve engem teljesen feldobott. Egyszerű, szép és gyors volt az install. Mikor kész lett az alap telepítés, szépen feldobtam az X800 és az Audigy beta vista drivereit, méghozzá minden kecmec nélkül, ami az előző verzióra nem igazán ment zökkenőmentesen!



a tesztvasam a következő volt:



Alaplap: ASUS P5P800 S775

Proci: Intel Pentium 4 3.2 Ghz 800Mhz

Ram: 1 GB DDR Kingston ram 400Mhz

Vga: Ati Radeon X800 PRO 256MB

Hang: SB Audigy



Nem egy hűdenagy tápos gép, de meg kell mondjam, a jelenlegi XP és a vista között nem éreztem semmi, azaz semmi, ismétlem SEMMI gyorsaságbéli különbséget, pedig minden effektet és marhaságot maxra tolam, hiszen ha már lúd, akkor legyen kövér :P



Egyszóval csilli-villi volt a kicsike, ment a parasztvakítás ezerrel, amire persze vevő is voltam teljesen, bár sajnos ez nem volt elég arra, hogy fent is maradjon a gépemen, ugyanis néhány igen fontos programot nem tudtam felinstallálni, amik elengedhetetlenek lettek volna. Ez a három alapprogram a Total Commander, a Daemon-Tools és a Nero 7-es programok voltak. Én ezek nélkül nem tudok meglenni, így sajnos bármennyire is tetszett és voltam oda a Vista beta 2 verziójáért, gyalu lett a vége. Kár! Remélem a teljes verzióban ezek a progik is menni fognak, no meg az is klassz lenne, ha a fullos is úgy hasítana majd a vasamon, mint ez.
12.
12.
Runo
Na igen... és a win98-at is nemrég óta nyílvánították elavultnak... /azaz nincs update/ Asszem még pár évíg én is maradok a sp2-nél :)
11.
11.
staff
Sziasztok!Staff vagyok!Láttam,hogy a Vistárol van szó!Annyit kérdeznék,hogy le lehet valahonnan szedni,vagy csak megvenni!Mert nekem a vista előirásának megfelelő gépem van.És régóta fáj a fogam az ujj XP re!
10.
10.
ekho
Egyik nagyon jó ismerősöm feltolta a munkahelyén egy 800as cerkára az xglt 32megás gef 2 re!!!! és elfutott rajta!tehát vista sokpízért,brutál gépre,vagy xgl....ez kérdés?:P (hmm most amúgy sincs semmi a régi winyómon,lehet hogy kipróbálom az xglt valamikor rajta....
9.
9.
VodevilX
senki nem mondta hogy megjelenéskor egyből vista-t kell telepíteni és mindenki más meghal akinek marad az xp

mondjuk valóban érdekes, majd megnézem hány fpsel fut :D

meg remélem hogy az aero nem kötelezően feltelepítendő skin lesz
8.
8.
InGen
wakond:j jó vagy a vistára. Habár ez a masina azért kezd szűkös lenni, de elméletileg a Vista új Aero felületének minden csilivilijét élvezheted majd ezzel a géppel
7.
7.
FNorberto
Ezen már a Doom 3 elfut full-on. Ilyen gépigénnyel a leckémet is írja meg!:)
6.
6.
szpiiit
na ez nem semmi ennek olyan igénye van mit egy jobbfajta játéknak na nem hiszem hogy ha vkinek a minimum feltételű gépe lesz akkor még vmi játék is elindul rajta vagy ha el is indul akkor nagyon szagat sztem, de hogy negy a gépigénye az nem vitás, de az idő múlásával ez is "elavu" mint az XP mert a technika csak fejlődik, de majd meglátjuk

5.
5.
Bermund
Huhh, nem semmi lesz a gépigény... bár azért amit azon a képen láttam megéri fejleszeteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...