Dark Souls III - ez lehet az utolsó?

Link másolása
Hidetaki Miyazaki, a Dark Souls és Bloodborne játékok megálmodója egy interjúban beszélt arról, hogy a csapat nem szeretne már több Souls-játékot készíteni, és nagy eséllyel a harmadik rész lesz az utolsó.

A GameSpot egy rövid interjút készített a Dark Souls és Bloodborne játékok direktorával, Hidetaki Miyazakival. Többek között szóba került a Dark Souls-játékok jövője is, melyről a korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is kissé lesújtóan nyilatkozott.


A Dark Souls III-ról már a bejelentésekor is azt rebesgették, hogy ez lesz az utolsó játék a sorozatban. Hidetaki Miyazaki most ezt újra megerősítette, és hozzátette, hogy nem csak ő, de a From Software egész csapata ezen a véleményen van. Az úriember úgy gondolja, hogy nem lenne jó, ha végtelen számban készülnének a Dark Souls- és Bloodborne-játékok, ezért pontot szeretnének tenni a sztori végére. Azt mondta, hogy "átgondolja", hogy ez lesz-e az utolsó Souls-játék. Indoklásként azt is megemlítette, hogy a csapat szeretne már valami új címen dolgozni.

A Dark Souls III megjelenéséről hivatalosan csak azt tudjuk, hogy jövő áprilisban jön, de egy szivárgásnak köszönhetően az is kiderült, hogy április 12-től ugorhatunk bele az új kalandokba.

4.
4.
PaprikaJancsi
3.
3.
Megmondókapitány
#2: "...Az úriember úgy gondolja, hogy nem jó lenne, ha végtelen számban készülnének a Dark Souls és Bloodborne játékok, ezért pontot szeretnének tenni a sztori végére...." illetve
"...Indoklásként azt is megemlítette, hogy a csapat szeretne már valami új címen dolgozni...."
Magyarul a souls játékokhoz hasonló játékokat nem akarnak tovább csinálni.
Meg is értem őket, de attól még hiányozni fog.
Persze a grafika szar, emiatt neked nem fog hiányozni, tudjuk :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Az a baj, hogy ez nem sokat jelent, mivel a From Software játékai mind egy kaptafára készül. Vagyis ha más néven is, jönni fog a többi Dark Souls.
1.
1.
SgtEversmann
Végülis, Dark Souls 99 már nem hangzik olyan jól :Ö
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...