E3 2006: Öt új, kései E3-trailer!

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 21.
  • Letöltés
Link másolása
A videóáradat csak nem akar alább hagyni: újabb öt trailer került fel szerverünkre - az animációk tárgyaként szerepelő játékok csak PC-re fognak megjelenni!

A videóáradat csak nem akar alább hagyni: újabb öt trailer került fel szerverünkre - az animációk tárgyaként szerepelő játékok csak PC-re fognak megjelenni! Hatalmas vállveregetés jár a Dead Mountaineer's Hotel című kalandjáték készítőinek, hiszen - mint azt a videóban is láthatjátok - olyan gyönyörű produktummal kedveskednek majd nekünk a közeljövőben, melyet régen nem láttunk. A másik kiemelendő cím a Swashbucklers: bár kissé Pirates! utófílingem támadt a trailer megtekintése után, ettől függetlenül egészen biztos vagyok benne, hogy érdekes és hangulatos lesz a Sid Meier klasszikusára építő gamma. Nézzétek meg az összes videót!
A nap videója
Supreme Commander
E3-trailer

A képeket nézegetve mindig is éreztem azt, hogy a Total Annihilation 2 néven is ismert Supreme Commander olyan stratégia lesz majd, mely újraértelmezi a hatalmas csaták fogalmát a játékok világában. Az E3-trailer megtekintése után bizton állíthatom, hogy igazam is volt! Akkora csatát láthatunk a most megjelent videóban, melyet még sose - eleddig egyetlen RTS sem tudott ilyen fincsinek ígérkező hadakozást bemutatni. Tessék-lássék!


A videó letöltése lokálból (26,37Mb)

2.
2.
sanya980
Hát a képeket látva ....
1.
1.
Ca$h
Te atyaúristen de durva lesz ez a Supreme Commander! Nem hittem a szememnek! Már csak a gépigényére lennék kíváncsi... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...