Killer Instinct - hónap közepén jön Shadow Jago

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Hiába jön PC-re a Killer Instinct, a Double Helix gőzerővel dolgozik az Xbox One-os változat következő frissítésein is. Ennek eredménye, hogy a hónap közepén új karakterrel, Shadow Jagóval bővül a választható bunyósok listája.

Ugyan az idei E3-on hivatalossá vált, hogy PC-re is elkészül az eddig csak Xbox One-exkluzív Killer Instinct, ez nem veti vissza a Double Helixet abban, hogy újabb karakterekkel színezze az eddigi kínálatot.

Így ma bemutatkozott Jago módosított verziója, Shadow Jago, akit december 18. és január 15. között szerezhetnek be maguknak a rajongók. Aki esetleg a Community Fund keretén belül már rátette a mancsát a hősre, az december 4-től küldheti a kötelek közé új bunyósát.

4.
4.
gegory
A Double Helix nem adta át a staféta botot a Iron Galaxynak?!?

Ez a S Jago olyan mint anno Ryunak Akuma...Csak árnyéka önmagának :P
3.
3.
dcba
En ezt a jatekt annyira nem tudom elvezni, vhogy nekem annyira gagyi Mortal es Street Fighter copy az egesz. Anno nagyon izgatott voltam emiatt, de nagyon nem in be vmiert.
2.
2.
Ezt a hírt nem nagyon értem, hiszen a megjelenéskor már nyomták sokan Shadow Jago-val, akkor az valami limitált idejű karakter volt vagy mi? De az meg milyen hülyeség már hogy utána nem elérhető?
1.
1.
Necreon
Tényleg, tudunk már valamit a PC-sről? A bejelentés óta síri csönd van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...