Star Wars Pinball - asztalok az új filmhez

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Gőzerővel gyártja a virtuális flipperasztalokat a magyar Zen Studios, a jövő héten például újra kiegészül a Star Wars Pinball, és Az ébredő Erő is megkapja a maga csomagját.

A Zen Studios bejelentette, hogy jövő héten, január 12-től két új asztalt tölthetünk majd le a Star Wars Pinball részeként: az újdonságok PC-re, PS3-ra, PS4-re, Vitára, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és mobilokra lesznek elérhetőek, és a decemberben mozikba került Az ébredő Erő történéseit dolgozzák fel.

Ahogy a mellékelt látnivalók bizonyítják, mindkét asztal látványos lesz. Az egyik a Jakkut kapta meg háttérnek, de Rey, Finn és Poe Dameron oldalán más helyszínekre is "eljuthatunk" majd, míg a másikon az Első Rend kapja a főszerepet, itt az Ellenállás elpusztítása a feladatunk. A galériánkban 13 képet találtok az új kiegészítőről:

Köszi, rayden02!

8.
8.
delphijos
#3: Pinball Dreams de király volt.... :) Azóta a valahogy kimaradtak az életemből a Pinball játékok. Lehet ránézek erre.
7.
7.
Caleon
#6: Most, hogy írod, már a fejemben is van a westernes pálya zenéje azzal a pongó gitárral. :-)

Az igazság az, hogy most, ahogy a címén gondolkozom, egyre ismerősebb a Slam Tilt, szerintem a kezembe került, de a flipperek azért nem voltak az érdeklődésem középpontjában, ezért nem nézhettem meg. De így már mindenképpen pótolni fogom ezt a mulasztást. :-)

Ami ezt a cikket illeti, 700 Ft.- körül szoktak lennia Zen-pályák, úgyhogy biztosan behúzom majd ezeket a téma miatt.
6.
6.
FrankBlack
#3: Az előtt nekem is a Pinball Dreams volt a kedvencem. Azon belül is a westernes asztal (Steel Wheel) De sokat játszottam azzal is.

A Slam Tilt nem volt nagyon széles körben ismert, és népszerű, de azért vannak jó páran akiket úgy elvarázsolt, és megbabonázott, hogy azóta is csak etalonként emlegetik, sokszor már talán túlságosan is elfogultan kifejezve óriási rajongásukat a játék iránt.

http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=1184

Figyeld a kommenteket XD

„ Best game on Amiga. Best pinball game on any platform. And I'm not biased! Its just perfect.”

XD
5.
5.
Caleon
#4: Azta, gratulálok!
Nekem a Driveclub karrier Legendary világbajnokságán jött össze egy összesített 122. hely, alig hittem a szememnek.
Meglesem majd valahol ezt a Mean Machines-t.
1.
1.
Caleon
Zseniálisak a Zen flipperasztalok, és ez a kettő is hangulatosnak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...