Half-Life 2 készül Xbox 360-ra?

  • Írta: fojesz
  • 2006. május 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Két külföldi internetes játékterjesztő oldalon szinte egyszerre tűnt fel azon érdekesség, miszerint X360-ra is megjelenik jövőre a Half-Life 2 durvított változata.
Két külföldi internetes játékterjesztő oldalon szinte egyszerre tűnt fel azon érdekesség, miszerint X360-ra is megjelenik jövőre a Half-Life 2 durvított változata.



Az EBGames és a GameStop értesülései szerint jövő februárban a Microsoft következő generációs gépére is megjelenik a Valve többszörösen díjazott FPS-e, a Half-Life 2. A két szájt 60 dollárért kínálja a játékot, melynek valódi készültéről nem kaptunk hivatalos megerősítést. A Valve mindössze annyit mondott, hogy ők ugyan bejelentettek egy X360-ra készülő gammát, ám az nem a Half-Life második része lesz - ráadásként az Electronic Arts (kiadó) nem tervezi a játékot X360-on is megjelentetni. A pletykák szerint PS3-ra is készül átirat. Hogy kacsák-e a hírek vagy sem? Hamarosan kiderül...
11.
11.
TOM X
Chocho:

Bevallom neked őszintén hogy én 2 év alatt 2 játékkal játszottam PC-n!

És pedig a Mafia-val meg az NFS MW-vel! És többi játékot mindig konzolon nyomtam! Itthon nekem a gép netezésre való és filmnézésre! Van még egy PS2-m amire van vagy 60 játékom és van egy Xbox 360-nom amin van 3 játékom! És ezeken nyomom az "ipart"! Te meg egy buzgó mócsing vagy a PC-seknél!
10.
10.
Chocho
TOM X:



Márpedig hagyd ki! A GK-n nem szeretjük az ilyesmit. Ami meg a témát illeti, nem hioszem, hogy te sose játszottál volna PC-n... Szóval ennyit a "PC nem játékra való" közhelyről. Flame over!
9.
9.
TOM X
Elnézést fojesz de ezt nem lehetett kihagyni! De ez volt az első és utolsó!
8.
8.
Bermund
20 ezer Ft-ért? hmm az joo lehet, annyiért nekem is kell....
7.
7.
fojesz
Legyetek szívesek indulataitokat kevésbé vulgáris módon kifejteni. Köszönjük.
6.
6.
TOM X
Te köcsög buzi "szpiiit"! Vegyél egy szar ps2-t! 20 e Ft-ért hozzádvágják! És ne szídjál semmit mert a PC nem játékra való!

A játékra ott vannak a konzolok! Neked és meg van a lehetőséged hogy konzolon játsz! Csak ilyen fotykos debil vagy! Elnését a kifejezésekért!
5.
5.
Halfer
az egyik leghíresebb alapmű a Half Life PC-n volt, az egyik leghíresebb és mai napig tömött serverekkel teli CS PC-n volt és most képesek lennének másra kiadni? gondolom abba látnak több pénzt. de ha végleg átpártolnak akkor nagyobbat csalódok mint most.
4.
4.
szpiiit
minek ezekre a szarokra megcsin a jo PC-s játékokat amikor mindenkinek örül a feje mindenkinek hogy csak Pc-re jönki és akkor tessék jön ilyen hülye hír hogy Xbox meg hasonlók. UTÁLOM ezeket a hülye konzolos vmiket hogy minden jo játék arra akarják ki adni na igaz hogy minden pc-s gyerek azt várja-lesi hogy mikor jön vmi értelmesebb játék gépre (pl: én is) new mind1 röviden!:UTÁLOM AZ ÖSSZES PS2-3...xBOX,XBOX360... MEG AMI VAN MINDET!!!!!
3.
3.
Chocho
Na ne már...még viccnek is rossz! Tököm ki van a konzolosoknak adott millió exkluzív szartól.
1.
1.
FNorberto
Hányszor akrják lehúzni a bőr5t csóró HL2-ről?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...