Cities: Skylines - havazás várható

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Hamarosan hóba burkolódzik a városunk, elvégre érkezik a Cities: Skylines második bővítménye, a Snowfall. Ahogy az a címből is sejthető, a központi téma a télies időjárás és annak hatása lesz.

A tavalyi év legjobb városépítő stratégiája, a Cities: Skylines még idén megkapja a második nagyobb (fizetős) bővítményét. A Snowfall névre keresztelt csomag télies időjárással bolondítja meg a játékmenetet.

Az esős és a ködös időjárást egy ingyenes frissítés keretében kapjuk meg, ám a havazásért már meg kell vásárolnunk a kiegészítőt. Amikor a hó elborítja a várost és a hőmérséklet fagypont alá zuhan, akkor számos nehézségre kell odafigyelnünk. Az erőforrásainkkal úgy kell gazdálkodnunk, hogy ki tudjuk elégíteni a fűtési igényeket, illetve az utakat is meg kell tisztítanunk a fagyott csapadéktól.

A DLC-ben megkapjuk a villamosokat és a hókotrókat, valamint a hozzájuk tartozó épületeket is. 

Az ár és a dátum még nem ismert, ám az After Dark árszabásából kiindulva nagyjából 15 dollárba fájhat az expanzió.

3.
3.
gildesh
#1: bocs, tévedtem:

„People have been asking us to add seasons to the game. However we felt that winter should have it's own theme with unique challenges. This means that winter maps have eternal snow and new features tied to it. You can create your own winter maps in the map editor or play the three maps that are available in Snowfall. ”
2.
2.
gildesh
#1: Azt írják a sajtóanyagban:
„Players who own Snowfall will get to face new challenges such as ensuring that their city infrastructure can handle SEASONAL heating demandss – and, when the snow starts falling, that the roads can stay clear.”

https://www.paradoxplaza.com/cities-skylines-snowfall?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=snow_cs_youtube_all_201601_ann&utm_content=video
1.
1.
markoci555
A legjobb lenne, ha úgy tennék a játékba, hogy változnak az évszakok, de gondolom csak külön részként kezelik az egészet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...