Itt az első videó a Platinum Tini Nindzsa-játékáról

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Valószínűleg a világ legrosszabb titka volt a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan készülte, aminek még az első előzetese is idő előtt került ki az internetre. Sebaj, most már hivatalos: Tini Nindzsa-játékon dolgozik a Platinum.

Decemberben hallottunk a játékról először, két héttel ezelőtt pedig már képeket is tudtunk mutatni róla: az Actvision és a Platinum nem igazán tudta titokban tartani a legújabb közös projektjét, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattant.

Most már hivatalossá vált, hogy a játék készül, vicces azonban, az első trailer is idő előtt, a készítők által "hivatalos szivárgásnak" nevezett bejelentést megelőzve került ki a netre az Xbox.com üzemeltetői jóvoltából.

Mindenesetre ez most már nem oszt, nem szoroz, a videó alább megtekinthető, és némi információmorzsával is tudunk szolgálni. Eszerint a Mutants in Manhattan PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg a nyár folyamán, és jól láthatóan egy akciójátékról van szó, amiben Donatello, Leonardo, Michelangelo és Raffaello veselkedik neki Zúzó csapatainak.

A játékban egy sor ismerős szereplő feltűnik majd, Apriltől kezdve Rocksteadyn és Bepopon át egészen Armaggonig. A sztorit a TMNT-képregényeket is író Tom Waltz jegyzi, és még négyfős online kooperatív módban is végigjátszhatjuk majd.

Köszi, rayden02!

8.
8.
AfterLife
Húú, ez nagyon bejön! Tényleg remekül visszaadja a régi hangulatot.
7.
7.
B-Shaggy
Local coopot a népnek pls :(

Szépnek szép, meg hangulatosnak tűnik, de úgyis mindent az határoz majd meg, hogy milyen a harcrendszer meg mennyire lesz repetitív. A Korra is anno rohadt jónak ígérkezett, aztán 20 perc utána ment is a lomtárba.
6.
6.
DON GONDOCS
Platinum Games, TMNT. Instant 10/10 eddig mindgig hozták a kötelezőt. A kihalófélben lévő beat em up/platformer meg kihalóban van.
5.
5.
Yanez
Jó lesz ez! Azt hiszem hosszú idők óta ez az első TMNT játék, ami érdekel és amit beszerzek, feltéve ha nem lesz egy 4-5 pontos vacak, amit a videó alapján kétlek. Én egy minimum 8 pontot látok! :)
3.
3.
crytek
UE4-el mekkorát üthetne...
2.
2.
A Transformers után tök jó, hogy ez is jön, nekem a Trans harcrendszere nem annyira jött be, de itt nincs autó meg robot forma, szóval ez jobb lehet, kinézetre valami csodaszép! :)
1.
1.
roli33
Ez kell! Nagyon visszaadja a TMNT hangulatot. Ja, és Platinum Games!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...