Dangerous Golf - a Burnout alkotóinak új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2016. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Lehullt a lepel a Criterionból kivált alapítók legelső játékáról. A Three Fields Entertainment fejlesztette Dangerous Golf a klasszikus golf játékok előtt tiszteleg, de közben alaposan felforgatja az eddig ismert szabályokat.

A Dangerous Golf idén májusban fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék csakis letölthető változatot kap, ami témáját tekintve nem meglepő. A Burnout egykori alkotóinak első fejlesztésében ugyanis a golfjátékok kapnak teljesen új, bolondos megközelítést. Nincsenek kötött szabályok, lényegében szabadon garázdálkodhatunk majd a Dangerous Golfban, ahol több mint 100 lyukba kell betalálnunk, négy különböző helyszínen.


A készítők elmondása szerint a játék koncepciója erősen emlékeztet majd minket a Burnoutra, miközben a Blackből ismert pusztítás is legalább olyan hangsúlyos lesz, mint az NBA Jamre jellemző lazaság és pergős játékmenet.

A Dangerous Golfban ugyanis nem a tökéletesen kivitelezett ütéseken lesz a hangsúly, hanem a romboláson. Minél nagyobb pusztítást viszünk végbe, annál több kredit üti majd a markunkat. Lesznek külső és belső helyszínek, így egy hotel konyháját, egy patinás palota báltermét, egy középköri kastélyt és egy vidéki benzinkutat is a földdel tehetjük egyenlővé.

2.
2.
Red-E-Kamp Van
Azt hiszem az ilyenekre mondják, hogy techdemo.
1.
1.
Dark_Temptation
hogy ez mekkora egy hülyeség!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...