PC-s látnivalókon a Rise of The Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2016. január 27.
  • Képek
Link másolása
Holnap kerül boltokba a Rise of The Tomb Raider várva-várt PC-s változata, ám a szaksajtó már lecsapott rá. Kiderül, hogyan fut a játék a gépigénynek megfelelő masinákon, és pazar képeink is vannak.

Holnap, azaz január 28-án érkezik a Rise of the Tomb Raider PC-s változata. A megjelenés örömére a Square Enix egy raklapnyi látványos screenshotot tett közzé róla, ráadásul befutott a Digital Foundry szokásosnak mondható elemzése is. Így fut a PC-s és az Xbox One-os verzió:

Nem meglepetés: a PC-s port brutálisan fest, sokkal szebb, mint a konzolos, ráadásul az input lag is kisebb, és a framerate is száguld az ajánlott gépigénynek megfelelő konfigurációkon. A Nixxes csapata ismét kiváló munkát végzett, ráadásul NVIDIA-kártyákon még több effektet kapcsolhatunk be - lásd itt.

A grafikai beállítások közti különbségeket ezen a videón nézheted meg, az új képeket pedig alább találod:

4.
4.
dzsiádzsó
#2: nekem az a benyomásom az X1-es van portolca konkrétan, mint a Dead Rising esetében is pl. Igazából nagy baj nincs a látvánnyal, és legalább hamar jött pc-re is végül a játék.
3.
3.
Stranger
AMD kártyákon ugyan úgy belehet kapcsolni minden effektet. Amúgy a korábban beszélt új AO effekt nem lesz benne megjelenéskor...
2.
2.
Codehook1337
Nem sok kulonbseget lattam igazsag szerint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...