The Division - a föld alatt is van élet

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 2.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából érkezett egy vadonatúj, nyolcperces ízelítő a The Divisionhöz. Ebben a magazin szerkesztői egy eddig soha nem látott, a bétában se látogatható, föld alatti csatornarendszerben zajló csetepatét mutatnak be.

Ugyan a Ubisoft a megjelenés előtt egy hónappal alaposan megvágta a The Division végleges változatának tartalmát, azért így is bőven lesz mit felfedezni a játék végleges változatában. A múlt héten rajtolt és ma végéhez érő béta ebből adott egy kisebb lélegzetű kóstolót, és ha kellően figyelmesek voltatok, akkor azt is észrevehettétek, hogy nem csak Manhattan utcáin barangolhatunk.

Bizony, a föld alá is bemerészkedhetünk majd, a készítők ugyanis Manhattan teljes csatorna-és metróhálózatát is lemodellezték, így a teljes játékban azokat is felfedezhetjük. Az IGN-nek nemrég szerencséje volt kipróbálni, hogy mit nyújtanak a patkányok lakta helyszínek. Ebből láthattok most egy nyolcperces ízelítőt.

A Tom Clancy nevével fémjelzett The Division március 8-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig viszont jó eséllyel egy publikus bétát is kapunk.

33.
33.
kamgecam
#32: Oké köszi!
Majd írd oda légyszi hogy a Gk-ról vagy! :)
32.
32.
HerodPK
kamgecam
Addolak Ps4 friendre marc 8 talakozunk :D aki még Divire baratkozna Ad me PSN HerodPK
28.
28.
TeddySnow
Kíváncsi vagyok, ha nem lenne kiírva az elején, hogy Ubisoft, akkor milyen vélemények születnének. Nagyon sokaknak fent van az ubi hater szemüveg és felőlük aztán akármilyen is lehetne a játék, csak pocskondiázni tudnak. A kedvenceim az "5 percet játszottam, de ez egy szar" és a magvas gondolatokat közvetítő "kipróbáltam, de valahogy nem az igazi" és a "nem szippantott be".
27.
27.
kamgecam
#24: Nagyon megtisztelõ,és megerõsítõ amit mondasz.KÖSZÖNÖM!
26.
26.
pszihoapu
kamgecam+1
sztem nagyon jo lett. ahogy csendben vegig olvastam a rengeteg fikazast, meg felhaborodast lassan leulepedett bennem, hogy a legtobben amolyan BF shootert vartak. viszont nem vettek eszre hogy ez inkabb egy WoW tipusu jatek. lehet hogy az UBI baszta el a kampanyt, de lehet hogy kicsit szandekos a felrevezetes, hiszen mas fizetesi rendszert kovet mint az atlag MMO-k, raadasul az utobbi idoben minden MMO bedolt.
a grafikai butitas temakorhoz meg annyit hogy megfelelo vassal(4g video memoria, 16g ram) ugy nez ki a jatek, hogy magad ala petezel-plane ha figyelembe veszed hogy online jatek.
25.
25.
Yanez
#24: Köszi! Akkor 4 év múlva várjuk a kövi kommented! XD Ne húzodj a háttérbe, és olykor-olykor adj hangot a gondolataidnak! Esetleg írást.
24.
24.
BandiSecurity86
Minden nap olvasom az oldalt.Ritkán kommentelek,mert túl sok értelme szerintem nincsen.A sok sok gyökör anti játékos elmehetne már egy éjszakai numerára.Csak is azért hogy ne legyetek gyökerek :)
Kamgecam!Te vagy itt a legjobb arc,no meg Yanez.Ráadásúl ti még játékosok is vagytok.
Ezek útán is majd csak szökő évente fogok kommentelni.Ti meg ne hagyátok a sötét oldalt tovább erősödni az oldalon gamerek! :)
23.
23.
kamgecam
#22: Csak rohadt skint nem tudnak dobbni az npc-k a fegyókhoz vagy legalábbis nagyon kicsi az esély, bár haver srácnak dobbot egy szép rózsaszínt!:D (ha már szivárványokról is szó esett a hsz-ekben) :P
22.
22.
Dark_Temptation
#8: megcsináltam mindent és high end fegyvert is szereztem :D azaz sárgát
13.
13.
delphijos
Mondjuk az már szerintem is túlzás hogy gyakorlatilag mintent "mutat" a játék. Még az is jelezve van merre kell menni, nehogy eltévedjen az ember. Minden ellenfél látszik még a falon keresztül is, hát.....
12.
12.
kamgecam
#11: Basszus Yanez, ezt veled fogom játszani!!!!
Hozzuk össze please! =)
Te legalább már jártál ott el tudod mondani hogy tényleg úgy néz-e ki Manhattan-ban egy-egy utca, illetve utcasarok....:D
11.
11.
Yanez
#9: Nagyon örülök, amikor ilyen kommenteket olvasok! :) Jó látni, hogy vannak még játékosok, akik egy játéknak azt a részét helyezik előtérbe, ergo arra öszpontosítanak, amit az anyag a játékosoknak próbál átadni: az élményt. Ilyenkor háttérbe szorulnak minden apróbb hibák, mert tudjuk, ezzel nem lehet elrontani egy alapjáraton jól belőtt hangulatot! A lelkesedésed nagyon ösztönző tud lenni, lehet majd én is teszek vele egy próbát! :)
9.
9.
kamgecam
#6: +1 UBISOFT IS FUCKING BACK!

Én voltam a legnagyobb ubi fikázzó a Unity után de miután kimaxoltam a Divison beta-t,bátran mondhatom hogy visszatértek és felébredtek mély álmukból!
Ps4-en próbáltam és max kétszer futottam bele bugba a 3 nap alatt.
Sajnálom a pc-seket hogy ott nem lett jól optimalizálva a játék,(ez már szinte rendeltetésszerű)de attól még maga a játék minden várakozást felülmúlóan részletgazdag és élvezetes lett.Sokkal jobban magába szippantott mint a Destiny.
Ilyen gyönyörű valósághű fény-árnyék effektet,és dinamikus időjárást még nem láttam játékban.New York illetve Manhattan pedig O_O! Órákat csak azzal töltöttem hogy sétáltam a városban és gyönyörködtem a hóesésben, a naplementében és az apró kis részletekben melyeket az érzéketlen szemüek és a hájptól elvakultak nem vesznek észre...

A játék fizikájáról csak annyit hogy amikor az egyik haver felmászott az autóra lesüllyedt picit az alja,jobb ill.bal oldalán attól függően hogy hova állt, vagy miközben céloztam fedezék(asztal) mögül a fegyver csövével levertem a rajta lévő sörös dobozokat.WTF?De volt olyan hogy egy havas részre dobbtam molotov szerű gránátot és miután kihunyt a tűz elolvadt a hó és vizes volt a beton.
Szóval nincs semmi baj a fizikával,nagyon sok apróság van benne ami a legtöbb játéknál nincs meg.

A rombolhatóság picit disszonáns mert van amit egyáltalán nem tudsz rombolni,de mellete meg olyan brutál rombolhatóság van benne (és ez van többségben) mint pl az egyik metró alagútban, belelőttem a csempébe és lehetett mögötte látni a betont meg hogy hogyan glettelték.KÉSZ!
Olyan széles vigyorral ültem a játék előtt hogy az asszonykám azt hitte be vagyok állva!

Mindenki aki teheti tegyen egy próbát a nyilt beta-val,és ne siessétek el.Fedezzetek fel mindent,lőjetek bele mindenbe és élvezétek ahogyan felizzik a fegyó és füstcsík szál fel a cső végéről.Nézzétek meg a leggyönyörűbb hóesést amit csak játékba látattok.

Én nem vártam sokat a játéktól mert tudtam a Ubi készíti és hatalmasat kellet csalódnom pozitív értelemben.Megértem hogy aki túlhájpolták a játékot és valamiféle megváltást vártak azok csalódottak, de ezt saját butaságuknak köszönhetik.
A játék nem tökéletes,de jó.Újszerű és ami a legfontossabb kegyetlenül abbahagyhatatlanúl élvezetes.Nem viccelek,nálam jobban senki sem ún meg egy játékot de itt pont az ellenkezője történt, egyre jobban rácsodálkoztam a részletgazdagságra.Itt végre nem azt éreztem mint a Destiny-nél hogy grindfest az egész,hanem érdekes a világ és minden egyes szögéletét fel akarom fedezni.

Aki GK és csapatni akarja vegyen fel:You_wanna_dance

8.
8.
azureknight0715
#7: ja már nincs béta na akkor majd ha megjelenik :D
7.
7.
azureknight0715
#6: Nem csináltad meg a side missionokat. Azokat csináld meg mert kb felérnek egy main missionnal.
6.
6.
Dark_Temptation
mielőtt játszottam volna a betával, a videók alapján azt mondtam, hogy ez a downgrade-elt faszság nem kell! aztán adtam neki egy esélyt.

a grafika butítás érezhető! de még így is szép a játék. a terület viszonylag nagy, a hangok rendben vannak, bugokkal nem igazán találkoztam. a dark zone content nagyon is élvezetes talán még soha nem tapasztaltam ilyen fajta pvp élményt! :) haverokkal meg ez az érzés 10 szeresére növekszik. az egyjátékos módról nem igazán tudok mit mondani mert az az 1-2 küldetés amit kaptunk édes kevés. de nekem ezek alapján a játék teljesen bejön. és a butítás ellenére is megveszem! :)
5.
5.
azureknight0715
aj megint kezdődik:D ne hallgassatok rájuk ha tetszik vegyétek meg mert nekem is bejön video, beta alapján is, szal én tuti megfogom. Mellesleg még szép hogy addig nem hal meg míg lenem megy az életcsíkja, a fejlövés csak könnyítés. Ez egy rpg még mindig, itt a sebzést kell, statokat, valszeg egy táposabb karakternél elég 1 fejlövés.
3.
3.
Ilyen ritka lapos, dogunalom videokat mint amiket errol a stuffrol csinalnak, ritkan latni.
Ez miert van?
(koltoi kerdes)
2.
2.
Pólót-sapkát-dlc pakkot.magyar feliratot"adnak"hozzá,előrendelői ajándékként
ez már önmagában gyanúsugh3c.gif

Nem szabad megvenni....
ha olyan lenne mint a legelső videóban akkor minden nélkül jöhetne,de így NEM kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...