Frissítve: The Division - ütős tévéreklám érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 17.
  • Videó
Link másolása
Holnap elrajtol a március elejére datált The Division nyílt bétája, de a Ubisoft más fronton is pörgeti a játék marketinggépezetét. A hajtás után a Tom Clancy nevével fémjelzett cím legújabb reklámját leshetitek meg.

A zárt tesztek után holnap kezdetét veszi a The Division publikus megmérettetése is. Először Xbox One-on rajtol el a nyílt béta, majd egy nappal később, vagyis pénteken már PC-n és PlayStation 4-en is fegyvert ragadhatunk, hogy megmentsük a fertőzött Manhattant és lakosságát.

magyar felirattal érkező The Division végleges változata március 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Update! Trailert kapott a nyílt béta:

96.
96.
Ruga
#94: Magyarán megszopatott a játék és ezért szar.. :D
MMORPG! ;)
Nem mind1 milyen szinten milyen cuccal milyen küldi.
Nekem totál érdektelen volt a játék a videók alapján, de a béta megfogott, sőt. Leteszteltem pc-n és ps4-en egyaránt és azt kell, hogy mondjam (sajnos), hogy a pc verzió nem sokkal jobb. Persze lesznek majd peccsek és javul majd a frame de csodák nincsenek. A játék szerkezetileg totálisan destiny, szóval akinek az szar annak ez is és fordítva. Még játszogatok a bétával és aztán döntök, de eddig megveszem kategória.
95.
95.
logic5
Bétáztam egy órát kb.. És ki is fulladt a játék.. Ennyi volt benne... Monoton, újítás nélküli szar...
94.
94.
Vito01Zoli
Kipròbàltam. Hààt..... Hol is kezdjem? A megelőző video grafikàihoz nem sok köze van. Ettől függetlenül mèg ìgy is nagyon szèp. Jò, ha az ember mondjuk 100mèterre sasol egy èpületet màr elèggè elmosòdott vagyis gagyi.
Azt leszàmìtva hogy az emberek arca semmit mondò, unalmas, sőőőt nem tùlzàs mèg az se ha azt mondom a Walking dead "kidologozottsàgàra" hajaz. Mondjuk egy Tomb Raider, The Witcher 3-hoz kèpest.
Vagyis lelketlen, "műbabàk". Ezen a dialògusok, "elbeszèlèsek"(azèrt rakom idèzőjelbe mert ezeknèl a mi hangunkat hallani se lehet, àllunk mint ..... a lagziba, vagy mint Esmeralda jose armando előtt megkukulva).
Az audio vilàg viszont kimondottan tetszett. A hàttèrzajok, a fegyverek, madarak, a hò ropogàsa.....stb.
Aaaaaaa "muzsika", viszont, khm...... van kb 3-4fèle? Ezek ismètlődnek ès ha belegondolok hogy ezt beszereznèm ès pàr szàz òràt jàtszanèk vele..... aszem a tv-el együtt ..........ki az ablakon.
Maga a jàtèk menet kimondottan tetszett....egèszen addig mìg.... Nos igen. Ebben a jàtèkban tènyleg van fantàzia, de mint mindig az ubi most se hazudtolta meg önmagàt ès kreàlt egy grafikailag kisebb nagyobb hiànyossàggal de mèg ìgy is làtvànyos, amùgy parasztvakìtòs "fèlkèsz" jàtèkot.
Hogy csak 2-3pèldàt ìrjak. Azt mèg valahogy megemèsztenèm hogy utcai "kölykök" fejèbe kb 36 golyò kell azert hogy megpusztuljon, de azt màr kèptelen vagyok lenyelni hogy pèldàul egy "hangàrban" nyìlik egy ajtò a tùloldalon amin bejön az ellensèg ès teljes menetfelszerelèsben (tűzoltò fèle egyenruhàban, maszkban, csìzmàban, gàzpalackkal a hàtàn...stb) nagyon jòindulatùan is kb 50mèter tàvolsàgot, (le a lèpcsőn, fel a lèpcsőn plusz az a "rövidke" 40mètert letudja 6-7màsodperc alatt, ÈS ez semmi. Abbòl a kibebaszott palackbòl akàr 20-30mèterre is elmegy a làng ès teljesen mindegy hogy te fedezèkbe megy. Akkor is megdöglesz, mert szènnè ègsz.
Kezdtem azt hinni hogy maga Chuck Norris-t szerződtettèk le, mi több abban a tetves gàzpalackban Son Goku kamehameha-jàt sűrìtette bele.
KB ennyire reàlis a Division.
8-11èves gyerekek elhűlve fognak vele jàtszani de màsnak senkinek.
Na jòòò, azok akik nem szeretnek gondolkodni csak lődözni azok is el lesznek vele.


Grat az UBI-nak. Az ötlet maga tènyleg jò csak a kivitelezès csapni valò. A Naughty Dog, CD Projekt Red helyèben leszerződtetnèm őket ötletgazdànak. De szigorùan csak annak. Ők meg kiviteleznèk minősègben
91.
91.
zsocc-nrg
Eddig 4 órát játszottam egyhuzamban a pc-s open beta verzióval és nagyon tetszik! :) A grafika megfelelő és ha vannak is hiányosságok akár grafika akár játékmenet terén, egy idő után nem is figyeltem mert maga a játék addiktív és az élmény magával ragadó. Dark Zone-ba még nem voltam de a hétvégén mindent kipróbálok.
90.
90.
Ruga
Ne etesd a trollt.. :)
85.
85.
Caleon
Letöltöttem és megnéztem. Egy óra után a tapasztalat: sokkal jobb, mint amire számítottam. A grafika, a játékmenet, a hangok, a hangulat kitűnő. Nem voltam a Dark Zone-ban, a pvp nem is annyira érdekel mmorpg-ben, de amit eddig láttam, az igényes és ígéretes.

Ne vitatkozzatok a D-kaki hadműveletben résztvevő segfejekkel. Próbáljátok ki, ha tetszik játszátok, ha nem, akkor meg töröljétek le és lépjetek tovább. Ezek a szemetek sajnos a nyakunkon vannak, amióta bezárták az OPNI-t, ez ellen nem tehetünk semmit.
73.
73.
RMED
#68: kimoderált üzenet
68.
68.
fehersam
#65: +1
Én se értem mit túráztatja magát a srác :D Dehát manapság divat utálni dolgokat. Lehet, hogy én vagyok már túl öreg ehhez. :D
67.
67.
Ruga
#50: +1 Le is töltöttem :D
61.
61.
Spiderling
#59: Péntek délután 1 óra, ha jól olvastam.
Munka után letesztelem, fut-e normálisan, ha igen, 2 haverral belevágunk! :)
60.
60.
Aanash
Én örülök hogy konzolra is érkeznek ilyen játékok.
Destiny, Division és remélem ez csak a kezdet és minél több hasonló stílusú játék fog érkezni.
Magának az mmo vonalnak örülök, a kivágott tartalmaknak egyértelmű hogy nem.
Stranded Deep, Solus Projekt meg pár űr játék és örülnék mint a jóllakott napközis:D
59.
59.
FreeKatana
Azt tudjuk, hogy helyi idő szerint mikor indul a pénteki pc-s béta? Legutóbbira kaptam meghívást, de lecsúsztam róla, mert más dolgom volt, de most minden percét kihasználnám.
56.
56.
Caleon
#55: Mi novembertől karácsonyig hangoltunk vele a filmre, ami így csak még nagyobbat ütött, mert visszarázódtunk az univerzumba. :-)
55.
55.
#53: Kis off, de a Battlefront vásárlóknak azért volt szivacs, mert november közepén jött aztán januárban már 5000 Ft-tal olcsóbban lehetett megvenni, és lehet a mai napig is :-D És ez nem mutat semmit? :-D Ennyire érdekelt mindenkit vagy mi? :D
54.
54.
pocla4
Már nagyon várom, pont egy ilyen túlélős mmora vágytam évek óta, haverokkal lesz mostmár mit játszani együtt :) A fanyalgokat meg én se értem miért kell minden hírhez teli sírni az oldalakat? Miért nem tudtuk elsiklani mellette? Jha nehogy békén hagyjuk a másikat, emberek vagyunk.
51.
51.
Caleon
48.
48.
Rezsidémon
Én azok miatt az emberek miatt szedtem le a bétát, akik előre, látatlanba húzták le a játékot a vérbe :D Amúgy az ilyen előítéletek alapján én is minősíthetném ezeket az arcokat, csak én nem alkotok véleményt elhamarkodottan. És ha még egyébként tényleg szar is lenne a játék, attól még fel nem foghatom, minek kell előre lehúzni, meg hergelni azokat, akik kíváncsian várják a címet. De hát nem vagyunk egyformák szerencsére.
47.
47.
Nicodemus
Akit nem erdekel a jatek es nem kivan vele jatszani az minek jon ide osztani az eszt?!
Ennyire nincs jobb dolga?
44.
44.
Nicodemus
Igen azt gondolom hogy minden fejleszto csapat mas es mas hiaba tartoznak egy logo ala. De nemsokara kiderul kinek lesz igaza. Bizom benne hogy bevaltja az igereteket a jatek es sikeres lesz.
39.
39.
bitbandita
#30: Ugyanaz lesz a nyílt mint a zárt béta, egy új küldetéssel lesz csak több.
35.
35.
traumraise
#34: még a zárt beta előtt Angry Joe kipróbálhatta a pc verziót (amikor még csak xbox gameplayek mentek) és ő is azt mondta hogy bár nem olyan mint a régi e3-as videókban de az utóbbi egy évben a legszebb amit látott.
34.
34.
Nicodemus
#33 +1
Alapvetoen is gyonyoru a jatek grafikaja, de ha raadasul ugy nezzuk hogy ez egy mmorpg, akkor meg kifejezetten lenyugozo.
32.
32.
Nicodemus
Senki nem szamit olyan grafikara mint egy lerenderelt cgi video...
30.
30.
Nicodemus
#29 +1
A betat nagyon elveztem mert baratokkal egyutt jatszottam. Ami alap kovetelmeny egy mmo-nal. Csak keves volt a kuldetes, de talan most tobbet kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...