Hitman - kinyitják a bétát a PS Plus-előfizetőknek

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A zárt bétateszt után a Square Enix és az IO Interactive március elején minden kíváncsiskodó számára elérhetővé teszi az új Hitman bétáját. A jövő hónapban induló új bétakör ugyanazt kínálja majd, mint a zárt béta.

Nem tudtál meghívót szerezni az új Hitman-játék zárt bétájához, de szerettél volna ismét lopakodni és csendben gyilkolni a 47-es ügynökkel? Ne aggódj, a megjelenés előtt lesz rá alkalmad, a Square Enix és az IO Interactive ugyanis március 4-től kiterjeszti a béta elérhetőségét, és így minden PlayStation Plus-előfizető kap majd hozzáférést. A béta ugyanazt a prológust fogja tartalmazni, mint amit a zárt bétakör is, és itt is két szabadon választható célpontot tehetünk majd el láb alól.

Mi is kipróbáltuk a játékot, a próbakörről írt beszámolónkat itt tudjátok elolvasni. A Hitman első epizódja március 11-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
Hunszi
#1: Azért mert vannak olyan emberek, akik késztetést érezznek, hogy mindent első perctől próbálhassanak ki...lásd megjelenésekkor azokat az embereket, akik már 2 nappal a bolt előtt sátraznak, csak azért, hogy az elsők között legyenek.
3.
3.
McDuff
#1: múltkor én is szóba hoztam ezt és le lettem szólva.
2.
2.
KopyAti
Nem mindenkinek!
Végre van értelme a PS-Plus tagságomnak! :/
1.
1.
Raam989
Mi a banatnak kotik elorendelesekhez a beta teszteket, ha utana ugyis megnyitjak mindenkinek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...