The Division - ezt tudja az NVIDIA GameWorks

Link másolása
Kereken egy hét múlva jelenik meg a The Division, így teljes fordulatszámon pörög a marketinggépezet. Az új trailerben az NVIDIA GameWorks-funkciókban gyönyörködhetünk.

Ahogy az utóbbi évek összes fontosabb ubisoftos megjelenése, úgy a The Division is NVIDIA GameWorks-támogatással érkezik majd PC-re. Az NVIDIA két különleges effekttel bővítette ki a játékot, melyeket már más címekben is megismerhettünk. Az egyik az NVIDIA saját ambient occlusion módja, az HBAO+, ami a különféle tereptárgyak apróbb árnyékain finomít. A másik PCSS, melyet bekapcsolva az árnyékok lesznek realisztikusabbak. Az új videóban mindezt mozgás közben is megnézhetjük, íme:

20.
20.
Crevna
#19: Persze a normalis velemeny nyilvanitassal semmi gond nincs, legyen az negativ v pozitiv. en megertem ha valaki csalodott a grafika lehuzasaban v nem jon be neki ez az mmo-s rpgs shoter vonal. En csak azokat nem ertem akik mar kicsit szemelyeskedesbe mennek at es osztanak le embereket(degradalnak) mert bizonyos kiadotol vagy bizonyos tipusu gamet vesznek..
19.
19.
MikelGun82
#18: szerintem egy hír érzelmeket, gondolatokat ébreszt a legtöbbekben, és elolvasom, hogy ki hogy látja a dolgokat, még ha nem is egyezik az én meglátásommal, akkor sem tartom feleslegesnek. Ergo aki szerint ez egy bomba game lesz, és számára szórakozást, örömet okoz, annak jó szórakozást hozzá, de baromira unalmas minden nap olvasni, hogy TE is mennyire vágysz ugye, hogy megvegyed, vegyed már meg! :D :D
18.
18.
Crevna
#17: Nyilván túlzás hogy ők tartják életben, csak arra akartam rávilágítani hogy tök felesleg minden hír alatt hangulatot kelteni, mert még az is visszájára fordul. Nem azt mondom hogy hatalmas hatással lehet a magyar piac a dolgokra, de azért pont az ubi az aki rendszerint magyar felirattal dobálja ki a cuccait.
17.
17.
MikelGun82
#6: Van egy egyszerűbb magyarázat, nekem ez a véleményem. És ez ilyen egyszerű. :D :D :D Biztosan a Magyar fórumokon zajló dolgok vannak igen nagy hatással az Ubi eladásaira :D :D Ugye nem gondoltad komolyan, hogy bármilyen hatással van ebből az országból bárki bármire is? :D
15.
15.
Henry82
Nincs itt min vitatkozni, volt nyilt beta, nincs zsakbamacska, mindenki ingyen kiprobalhatta, akinek tetszett megveszi, akinek nem, nem es ennyi. En most rendeltem gtx970-et, veletlenul epp adtak hozza ingyen egy digitalis peldanyt:)
14.
14.
Nicodemus
Az Uber-taxi botrány jut erről eszembe. A sok sztrájk és hőbörgés miatt mindenkihez eljutott a szolgaltatás híre és sokan igénybe is vették utána. Szóval mindennek van reklám értéke, amit ti csináltok itt páran annak is.

A játék pedig nem véletlen nyert meg annyi embert maganak. Mert ez nem egy AC- Watch Dogs fele Ubisoft mocsok. Hanem egy nagyon igényes fantasztikus játék, legalábbis a beta alapján.
13.
13.
Caleon
#12: Pont így vagyok. Annyian utálták, hogy muszáj volt megnéznek. Jó kis játék.
10.
10.
Stranger
#9: Prohardveren írtak arról, hogy miért okozhat teljesítménycsökkenést a gameworks kikapcsolva is. Az okra már nem emlékszem és csak Abu85 írta valamelyik topicban. A lényeg, hogy mindenképp szarabbul fut tőle a játék.
Amúgy néha tényleg nem olyan gáz a Gameworks.
9.
9.
Derivel
#7: Honnan tudod, hogy pl. a Fallout 4 és a Witcher 3 hogyan futott volna az Nvidia támogatása nélkül? Csak azért, mert nincs meg az a teljesítmény, amit te szeretnél, nem biztos, hogy a Gameworks az oka. Ugyanez volt az Arkham Knight-tal is. Ott sem a GW a hibás, hanem az a kemény 12 ember, aki a pc-s portot készítette.
Ezt a régi Nvidia kártyás "degradálást" is hallottam már, de ezt sem értem. Néztem olyan teszteket, amikben 4-5 éves Nv kártyákat teszteltek minden évből egy driverrel, és nemhogy nem csökkent a teljesítmény, hanem még nőtt is.
8.
8.
leviske
#5: A Gaming Evolved és a Gameworks másról szól. Az AMD szabványok kidolgozásával és a minőségibb portok készítésének segítésével foglalkozik. A TressFX és utódai nem annyira jellemző elem a GE politikában. Az nVidia viszont a GW-t pont arra dolgozta ki, hogy szabványokon kívüli effekteket készítenek, amit a játékfejlesztők átvehetnek.

Nem lenne gond az nVidia álláspontjával sem, csak sokkal több tesztelést igényelne a dolog, ha már a lehető legtovább távol akarják tartani a DX12/Vulkan kódok használatától a hozzájuk közeli fejlesztőket. Bár megjegyzem, a The Division szerintem baromira jól sikerült optimalizáció tekintetében. Vagyis engem nagyon kellemesen meglepett, hogy ez is, meg a R6S is gond nélkül futott az AMD-s gépemen.
7.
7.
hydraxon91
#1: Attól, hogy nincs bekapcsolva még elbaszhatja a játékot "régi" Nvidia és bármilyen AMD kártyán. Fallout 4-nél és Witcher 3-nál is ez volt.
6.
6.
Crevna
#4: A hőbörgők csinálják a legnagyobb reklámot a játéknak, személy szerint le se töltöttem volna még a bétát se ha nem látom hogy mennyien szidják hogy mekkora f*s lesz, kipróbáltam nagyon bejött. Negatív reklám is reklám. Ti tartjátok életben az ubit.:D.

Engem kifejezetten 1 kiadó irritál, kb minden játéka lehúzás sport játékoknál betol minden évben 1 keretfrissítést amit elad teljes árú játékként. Nem megyek oda hangulatot kelteni egyik topikjába se, mert nem csinálok nekik reklámot.
5.
5.
ollie92
Amúgy az AMD szinte sehol se üti fel a fejét ?? Mindenhol csak nVidia, nVidia...
Bár nekem simán futott R9 390-en fullosan
4.
4.
MikelGun82
Már nagyon várom, hogy megjelenjen, de csak azért, hogy a marketing gépezet ne pörögjön, és végre ne ennek a szarnak a hirdetéseibe kelljen botlanom mindenhol!
2.
2.
dvs00
Nagyon várós a játék, csak a videók alapján borzasztó lehangoló az ember mozgása a nagyjából 6-8 féle különböző és ismétlődő mozdulattal, konkrétan a GTA 3-ban különb volt a karakterünk mozgásanimációja. Egyszerűen nem is tudom, hogyan tudták ezt így hagyni. Mindezeket leszámítva nagyon jól néz ki.
1.
1.
Derivel
Már várom a felháborodott kommenteket, akik a Gameworks-öt szidják. Nem mintha kötelező lenne bekapcsolni azt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...