Újabb Star Wars-játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 3.
  • Akció
Link másolása
Folytatódik a Humble Bundle-féle Star Wars-őrület, így már második alkalommal kapunk jól árazott Star Wars-játékokat. A listán ezúttal olyan klasszikus címek szerepelnek, mint az X-Wing Alliance vagy a Galactic Battleground Saga.

A Humble Bundle második körös Star Wars-akciója olyan játékokat kínál, mint a Star Wars: X-Wing vs. TIE Fighter - Balance of Power, a Star Wars: Rebellion, a Star Wars: X-Wing Alliance, a Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga, továbbá egy 10 százalékos kupon is üti a markunkat, amit a Humbly Monthly-előfizetéshez lehet beváltani.

Ha kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlunk, akkor olyan további Star Wars-játékokra csaphatunk le, mint a Star Wars: X-Wing Special Edition, a Star Wars: TIE Fighter Special Edition, a Star Wars: Knights of the Old Republic és a Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords. Emellett itt is kapunk egy kupont, méghozzá egy 75 százalékosat, ami a Humble Store-ban elérhető összes Star Wars-játékra vonatkozik.

Végül pedig lehetőségünk van egy harmadik opcióra is. Ha 9,99 dollárnál többet fizetünk, akkor minden fent felsorolt játék mellé megkapjuk a  Star Wars: Empire at War - Gold Pack és a LEGO Star Wars - The Complete Saga játékokat is.

1.
1.
Caleon
Galactic Battleground Saga - ez zseniális, de én már gog-on megvettem. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...