Day of the Tentacle - hamarabb jön, mint hinnéd

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Mármint a felújított változat. A Double Fine még ebben a hónapban kiadja a klasszikus kalandjáték felturbózott kiadását, amihez már meg is hirdették az előrendelői akciókat.

Március 22-én jelenik meg a Day of the Tentacle Remastered PC-re, PS4-re és PS Vitára. A játék 15 dollárt kóstál majd, és a GOG-on, illetve a PlayStation Store-on keresztül rendelhetjük elő: ez esetben 10 százalék kedvezményt kapunk az árból, és még háttérképeke is járnak ajándékba. A PlayStation-változatok esetében él a cross-buy opció természetesen.

A Day of the Tentacle Remastered a Grim Fandango Remasteredhez hasonlóan felújított grafikával érkezik, ugyanakkor elérhető lesz az eredeti látványvilág is, ha nosztalgiázni szeretnél, vagy csak összehasonlítanád a két változatot. Ezeken kívül concept artokat nézegethetünk majd a játékban, és audiokommentárt is kapunk.

3.
3.
KopyAti
Júj de vártam annó ezt a játékot, a Maniac Mansion után! A Csápok, meg a világuralom!:-D
2.
2.
sajttaller
1-2 éve elővettem az eredeti változatot és seperc alatt végigvittem, mert még mindenre emlékeztem :) Bár jól hangzik a felújított változat, de max akkor, ha lesz 90%-os akció rá :)
1.
1.
zozo76hun
most oke hogy fel van javitva a grafika, de az eredeti graf is elvezheto manapsag is ennel a stilusnal, van hozza magyaritas is. nameg anno mar 2x vegignyomtam mikor megjelent, ma mar megegyszer nem allnak neki ha fel van javitva a graf ha nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...