PS4-en is elérhető a Bully és a Manhunt

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 22.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar Games mindenféle előzetes bejelentés nélkül két PS2-es klasszikust tett elérhetővé a PS4-es PlayStation Store-ban. A Bully és a Manhunt már 1080p-ben fut, és trófeatámogatással is rendelkezik.

Mi szeretjük a meglepetéseket, pláne, ha olyan klasszikusokat zsákmányolhatunk PS4-re, mint a Bully (Canis Canem Edit) és az ultra erőszakos Manhunt. A PS2-es éra sikercímei immáron a Sony új konzolján is elérhetőek. 

A Rockstar Games semmit nem bízott a véletlenre: a konzol PS2-emulátorával mindkét játék felbontását 1080p-re skálázták fel, kapunk trófeákat, és az összes Share-funkció is elérhető.

Az alkotások már elérhetőek az európai PlayStation Store-ban, darabonként 14,99 euróért. Méretük sem túl nagy: körülbelül 2 GB-ot nyomnak.

8.
8.
sinister
#5: Egyetértek. Ha nem a ps2 generáció vége felé jelent volna meg, hanem egy picit korábban, akkor jóval nagyobb klasszikussá vált volna (bár azért így is sokan szeretik a mai napig). Akkoriban már mindenki az új konzolokra figyelt. Nekem is sokkal jobban bejött, mint a később megjelenő GTA IV. Az, hogy kevesebb volt a bejárható terület, pont a cucc előnyére vált (kisváros, hangulatos környezet, átláthatóbb, megjegyezhetőbb volt az egész), legalább nem fulladtak unalomba a mellékküldik. A GTA IV "kékpöttyös" random missziói is itt debütáltak, annak ellenére, hogy anno a tesztelők egy része újításként üdvözölte Niko Bellic kalandjainak "boncolásakor".
6.
6.
Ooorky
Bully nagy kedvenc, egyetlen Rockstar játék amit végigvittem.
5.
5.
br1Koo
Szerintem a Bully abban az időben simán verte a GTA-kat. Sokkal részletesebb, és érdekesebb tudott lenni a kevesebb bejárható terület miatt.
4.
4.
Chrysh
#3: Mekkora királyság lenne pedig! Tuti vétel lenne
3.
3.
ollie92
Emlékszem a MANHUNT akkoriban brutálisan hatott, el sem tudnám képzelni jelen grafikával és fizikával ! Ahogyan széttrancsírozza áldozatait....tuti ki se adhatnák, arra a 18+ se elég :D
2.
2.
strike19
A nap híre.Komolyan nekem nagyon bejönnek ezek a PS2 címek trophy támogatással és felskálázva.

1.
1.
Caleon
A Bully-t szerettem, de az irányítás PC-n a sírba tett. Megvárom most már a második részt inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...