Uncharted 4 - sírni és nevetni fogsz

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 30.
  • Videó
Link másolása
A Naughty Dog jóvoltából befutott az utolsó fejlesztői napló az Uncharted 4: A Thief's Endhez. A srácok ezúttal a játékkal szemben támasztott reményeikről és elvárásaikról beszélnek. Búcsúznak Nathan Drake-től is.

Végéhez ért az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztői naplósorozata. Az elmúlt tíz évben nagyot fejlődött a frencsájz, Nathan Drake utolsó kalandja egyaránt vicces és megható lesz. A karakterek is nagy utat jártak be, motivációjuk folyamatosan változott, így a búcsú érthetően nagyon nehéz mindenki számára.

Az Uncharted 4: A Thief’s End május 10-én érkezik.

27.
27.
arcadia
#21: Diablót nem ér szidni:-)
22.
22.
dzsiádzsó
Hatalmas rajongója voltam a ps3 érának :D se.... De kétségtelen a az Uncsi sorozat hozott valamit abból, amit régen konzolos gémnek tituláltunk. Nekem sokminden nem jött be, de fejet hajtok egy ekkora sorozat ekőtt, tiszteletem a fejlesztőknek, és kíváncsian várom milesz a vége, de sokat szomorkodni nem kell van egy másik játék még ott, ami szintén ideje, hogy sorozattá érjen, sőt várok teljesen új játékot is már, mert elég jó csapat a ND :)
13.
13.
xSHx
Most játszom a Collectiont. A 2. rész döbbenetesen nagyon jó volt. A 3. rész is tetszik eddig, a napokban a végére is érek. Várom nagyon a 4. részt.
11.
11.
Ruga
Én meg tapsikoknék, hogy nem kell 200 eFt-os vidkarit vennem hanem lenne végre megint egy izmos konzolom. És nem a 4k miatt hanem végre menne a destiny meg division 1080-ban 60 fps-el! :D
4.
4.
doma100
"ezúttal az játékkal"? Javítsd ki légyszi.
3.
3.
Ruga
Eszméletlem mocap melót tettek eddig is szériába, gyakorlatilag ettől olyan amilyen. Az előző gen legjobbjai között volt az első három rész és lehet a jelen gen legjobbjai között lesz a befejező rész is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...