Fallout 4 - jövő héten jön a Wasteland Workshop

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 6.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten kedden debütál a Fallout 4 következő letölthető kiegészítése, a Wasteland Workshop, amiben nem csak bázisunkat fejleszthetjük tovább, de a játék világának teremtményeit is befoghatjuk, megszelídíthetjük benne.

Április 12-én, azaz jövő héten kedden mutatkozik be a Fallout 4 legújabb letölthető bővítménye, a Wasteland Workshop. Az új DLC-ben többek között vadonatúj kiegészítőkkel, mint például neonfényekkel és csapdákkal színesíthetjük otthonunkat. Ez utóbbiak azért is lesznek hasznosak, mert segítségükkel a különböző banditák tagjait vagy éppen az élővilág állatait, köztük a Deathclawokat is befoghatjuk. Ezután lehetőségünk lesz megszelídíteni az állatokat, de akár meg is mérkőzhetünk velük, vagy épp szomszédunkra is ráereszthetjük őket. Befogott állataink tetemeiből aztán kitömött trófeákat készíthetünk.

A csomag önállóan is megvehető, 4,99 euró ellenében, de ha rendelkezel szezonbérlettel, csak várnod kell a keddet.

3.
3.
anarchoid
ha nem easyben/normalban jatszol, tamadnak ;)
2.
2.
Horunwar
Én sem látom sok értelmét, talán annyi, ha megtámadnak egy települést és nem segítesz rajtuk akkor nagyobb az esélye, hogy visszaverik a támadást, de ha nem is maximum a védelmi tornyok, kutak, növények (a telepesek talán nem halnak meg vagy az áldozatok a Settlement radio miatt újra jönnek) azok amik tönkre mennek, de pár alap junkkal helyrehozhatók.
1.
1.
ollie92
Valaki árulja már el nekem, mégis minek kell csapdákat, meg sentry botokat telepíteni a bázisok köré ? 80 óra alatt egyszer se támadtak meg, egésznek semmi értelme ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...