Transport Fever - a next-gen Transport Tycoon?

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Hónapokat öltünk a Transport Tycoonba annak idején, és valószínűleg azóta sem szült olyan darabot a zsáner, amely felérhetne hozzá. Az Urban Games bevállalta a feladatot: szeretné elkészíteni a szállítmányozós menedzserjátékok új királyát.

A Transport Feverben az a feladatunk, hogy felépítsük egy város személy- és teherszállításra alkalmas infrastruktúráját, majd ha ez megvan, lehetőleg úgy menedzseljük, hogy túl is éljen pár évet. Utakat és síneket húzunk, kikötőket és repülőtereket tologatunk ide-oda, miközben több mint 120 busz, teherautó, villamos, vonat, repülő és hajó áll majd a rendelkezésünkre.

Persze nem egyszerre, az idő előrehaladtával és a technológia fejlődésével újabb és újabb lehetőségek tárulnak elénk, és persze modtámogatást is kapunk, úgyhogy valószínűleg kimeríthetetlen tartalomra számíthatnak a játékosok. Játékmódokból is többféle lesz, a kötelező Endless mód mellett ugyanis a történelem által inspirált küldetéseket is teljesíthetünk Európában és Amerikában.

A Transport Fever ősszel jelenik meg PC-re.

2.
2.
GAMEROD
Végre már valaki észbekapott hogy mai köntösbe kéne bújtatni a cuccot. A Cities In Motiont nagyon vártam viszont elég ratyi lett. Remélem ez nem lesz csalódás. A Tycoon sorozat nekem egyet jelentett a Transport Tycoonal, az volt az első, és egyben értelmes Tycoon, és a Locomotion című újrafeldolgozása viszont sajnos ugyanazzal a látvánnyal.
1.
1.
AlexSchneider
Hm, hát ez elég komolynak tűnik.

A Transport Tycoon-t sosem fogom letörölni a gépemről, annyira egyszerű és zseniális, de ennek mindenképp adok majd egy esélyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...