Severed - hó végén jön a Vita-exkluzív

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Severed is eltűnt az utóbbi időben, pedig már egy éve boltokban kellene lennie. Sebaj, a fejlesztőcsapat most bejelentette a végleges megjelenési dátumot, és egy új gameplay trailert is villantott.

Bár a Sony tényleg mindent megtesz, hogy a játékosok porfogóként tekintsenek a PlayStation Vitájukra, szerencsére néhány fejlesztőcsapat még lát potenciált a kézikonzolban. A Guacamelee!-t is jegyző Drinkbox Studios például két éve dolgozik egy exkluzív címen, amely - mint kiderült - április 26-án fog megjelenni.

A Severed még a 2014-es PlayStation Experience-en mutatkozott be, az ott kapott visszajelzések és ötletek alapján úgy döntöttek a srácok, hogy eltolják a 2015 tavaszára tervezett premiert. A játék főhőse egy Sasha nevű harcos, aki egy szürreális fantáziavilágban ébred, és elindul, hogy megkeresse a családját.

A belső nézetű dungeon crawler érdekessége, hogy hősünk megcsonkíthatja az ellenfeleit harc közben, a levágott végtagokat felhasználva pedig különleges képességekre tehet szert.

A Drinkbox ezúttal is izgalmas látványvilággal készül, és a zene is ígéretesnek tűnik - ebbe már bele is hallgathattok.

1.
1.
dcba
Egy elet is keves lesz ahhoz, h megemesszem azt, h ennyire leszarjak a Vita-t pedig mekkora jo gep mar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...