Champions of Anteria - új RTS a Ubisofttól

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft új valós idejű stratégiát jelentett be Champions of Anteria címmel, amely a The Settlers: Kingdoms of Anteriát váltja. A fejlesztők új irányba mentek el, aminek a rajongók nagyon fognak örülni.

Emlékeztek még a The Settlers: Kingdoms of Anteriára? A sorozat legutolsó darabját egy free-to-play városépítős-háborúzós címként képzelte el a Ubisoft. A 2015 óta zárt bétafázisban leledző RTS-t tessék szépen elfelejteni, hiszen a BlueByte új irányba ment el, így megszületett a Champions of Anteria.

A játékban öt különböző bajnokot irányíthatjuk, mindegyikük egy-egy elemi erőnek (víz, tűz, fém, természet és villámlás) parancsol. Közülük hármat vihetsz magaddal egy küldetésre, így csapatod összeállításán múlik majd a sikeres stratégiád - mint a Magickában.

Az elemei erőket kombinálhatod is, például az egyik hőssel vizet fakaszthatsz, majd a másikkal beleengedhetsz abba némi elektromosságot - máris kész a területre ható támadás.

A bajnokok egyébként különböző kasztokba tartoznak: van köztük lovag, íjász, szerzetes, rugó és így tovább. Azért a bázisépítésről sem kell teljesen lemondanunk: központi helyünk a falu, ahol a küldetéseinket vehetjük fel, illetve az erőforrásainkat menedzselhetjük. Néhány épületet is felhúzhatunk (a slotok száma limitált), craftolhatunk, de a játékban inkább az akción lesz a hangsúly. Nem véletlenül hagyták el a The Settlers nevet.

A Champions of Anteria augusztus 30-án landol PC-n digitális formában.

1.
1.
Seggeszkexkluzív
Hát ez inkább egy hack n slash akció rpg, mint egy rts.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...