Gears of War 4 - ilyen lesz a publikus multiplayer

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 22.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten rajtol a Gears of War 4 nyílt bétatesztje, így a Microsoft és a The Coalition összedobott egy hangulatos, minden információt tartalmazó trailert, ami a multiplayer főbb tudnivalóit foglalja össze.

Javában zajlik a Gears of War 4 zárt bétája, amiben jelenleg három pálya és három játékmód próbálható ki. A bétával mi is futjuk a köreinket, hamarosan be is számolunk az élményeinkről. Viszont ha ebből a körből kimaradtál, akkor sem kell elkeseredned, a Microsoft ugyanis jövő hétre publikus megmérettetést indít, így a saját szemeddel is meglesheted, mire is képes a sorozat negyedik részének bétája.

A játék október 11-én jelenik meg, kizárólag Xbox One-ra.

3.
3.
Gykrizsi
#2: A kivégzéses dolgot nem értem, régen is voltak ilyenek benne, ugyan ezek is voltak. De akkor neked már a három sem tetszett, mert ez az csak más pályákkal, csak egy-két plussz dologgal.
A graf meg nem olyan vészes, most láttam uncharted multi videót, és az sem volt sokkal komolyabb, és az egy kész program.
2.
2.
felegyi
Nekem kicsit összecsépelt, a FC4-ből csórt animatív kivégzések, plusz ha a grafika és társai javulna, még így is kevéske lenne, és itt nem a "de 60fps" a lényeg, ilyet még pre alfa ként sem mutogatnék, Quake feeling... imádtam a GoW-ot, de ez már nem az.... sajnos! Kb. egy mindent a semmikért, de semmit a mindenért titulus... ennek nem kellett volna elkészülnie, ezt tudta az előző GoW MP széria is, jóval sőt.
1.
1.
Gykrizsi
Végre kaptam kódot, így kipróbálhattam. Nem rossz, kicsit talán pörgősebb, de nem lett könnyebb. A Lancert én erősebbnek éreztem, de ez nem baj. Kinézetre van mit csiszolni, de egyáltalán nem ronda, és a fejlesztők is megerősítették, hogy ez nem a végleges verzió (ami a megjelenést figyelembe véve reális lehet). Nekem tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...