TMNT: Mutants in Manhattan - nyolc perc bunyó

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 25.
  • Videó
Link másolása
Hétvégén tartották az idei PAX Eastet, ahol a Bayonetta alkotóinak, a Platinum Gamesnek új játéka, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan is kipróbálható volt. Nyolcpercnyi bunyó következik.

Idén is maximumra lesz pörgetve a teknőcőrület, hiszen májusban érkezik a kvartett legújabb játéka, amit később a Megan Fox-féle mozifilm második része követ. A Bayonettát is készítő Platinum Games gondozásában készülő Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan május 24-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

A játék története a Foot Clan első támadását mutatja be New York ellen, természetesen mindenki kedvenc teknőceire hárul a feladat, hogy ezt megakadályozzák. A játékban olyan ikonikus karakterek tűnnek fel, mint Bebop, Rocksteady és a kiborgcápa, Armaggon.

4.
4.
dcba
#2: Sztem is gaz. Nekem kovezzetek meg de az ubisoftos resz nagyon tetszett, csak lehetne kicsit komolyabb. Ez a jatek ellenben minden csak nem jo. Ahogy irtad, fajt nezni.
3.
3.
roli33
#2: Nekem tetszik. Jó kis beat m' up. De abban egyetértünk, hogy egy jó darkos tmnt game lenne a legjobb, pl. unreal engine-nel, a 2003-as szériát alapul véve. Ha már a film nem abból merít (talán a 3. rész).
2.
2.
crytek
Fájt nézni , komolyan :(

Ej de jó lenne egy Batman szintű Tini Ninja cucc...
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Látom azért próbálják feldobni a játékmenetet, hogy me váljon unalmassá. (bomba hatástalanítás)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...