Hitman - napsütéses kiruccanás Sapienzában

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 25.
  • Videó
Link másolása
Maradjunk kicsit a hétvégén Bostonban tartott PAX East rendezvénynél. A rendezvénysorozat aktuális állomásán ugyanis az új, epizódokra szabdalt Hitman második felvonása is látható volt akció közben.

Holnap jelenik meg az epizodikus Hitman második felvonása. Ebben egy fiktív, napsütéses olasz kisvárosba, Sapienzába látogatunk majd el, ahol egy veszélyes vírus előállításával gyanúsított biomérnököt, Silvio Carusót kell majd megölnünk. A második rész PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

8.
8.
GAMEROD
A Training rész 2 pályából áll, a Yacht-ból és az szovjet bázisból ami szintén elég jó szerintem.
7.
7.
logic5
#1: Na ezzel a kommenttel minősítetted is magad köszi :D
6.
6.
Attaca
#5: Ha végigrohansz a pályán, akkor tényleg 2 óra, de ha az összes challange-et megcsinálod, akkor biztos, hogy nem. Én nem szoktam kimaxolni a játékokat, de ennek annyira megfogott a hangulata, hogy mindent megcsináltam. Ráadásul én az összes challange-et az eredeti küldetésben csináltam meg, nem is létrehozott contract-ban. A vámpir varázslós kihívások iszonyat nehezek, pl. Novikovot, karddal elintézni ebben a szerkóban. Ha nyilvános helyen marhaságot csinálsz tényleg pillanatok alatt leszednek.
Utána meg ott vannak az escalation contract-ok, amiknél minden szinttel nehezebb. Azoknál ráadásul nincs mentési lehetőség, tovább nehezítve a kihívást!
Szóval én nem csalódtam, hogy előrendeltem az egész játékot, tudom ezért nem leszek népszerű, de nekem sokkal jobban bejön, hogy részenként már most játszok vele, mintha 2017-ben jelent volna meg. Mondjuk tény, hogy nagyon vártam, valahogy ez a játék a kedvencem, a 2016-os verzió pedig szerintem az eddigi legjobb játék, amivel játszottam.
Nyilván ízlések és pofonok, akinek nem jön be ez a stílus az nem fog érte rajongani.
5.
5.
ssemtexx
40 óra/pálya? :D :D :D :D Te nem véletlen Dark Soulst játszol? Hiszen a Hitman első epizódjába van 1 training pálya és utánna már Párizs, amit kb. 2 óra alatt erősebb gondolkodással átt lehet vinni, az új epizódtól sem várok többet, nálam leírták magukat, amikor megvettem az első epizódot kb. 13 €-ért és megláttam hogy csak 1 fő misszió van, már offoltam is, egész idő alatt abban voltam hogy Párizs, Franciaország, na mondom itt tuti lesz csomó feladat, aha ..
4.
4.
dante92
#1: Imádom a Hitmant, na de egy pályába 40 óra??? Mondjuk sokaltam azt az 5.000Ft-ot egy pályára, de ha ez tényleg így van jövő héten én is felveszem az öltönyös felett az irányítást :)
3.
3.
aordog
A Hitman-t imádom....de én megvárom a lemezes verziót. Nekem ez annyira bejön, hogy a polcon akarom tudni ;)
2.
2.
Attaca
#1: Egyetértek, én is rákattantam, tegnap éjfél után is megnéztem az új pályát, sokkal nagyobb, mint a párizsi, nagyon izgalmasnak ígérkezik.
1.
1.
GAMEROD
Láttam élőben, már alig várom hogy elkezdje frissíteni a steam a játékot. Az első epizód is megunhatatlan, 40 óra alatt 40%-on állok, a végére megelőzöm vele a Skyrimet és a Witchert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...