Planetside 2 - építs bázist!

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 5.
  • Hír
Link másolása
Tartalmas kiegészítést kapott az ingyenesen játszható Planetside 2. A játékosok mostantól megépíthetik saját bázisukat. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy az új Ant nevű járművel a térképeken elszórt Cortium nyersanyagot begyűjtitek.

Habár mostanában kisebb prioritást kapott nálunk a Planetside 2, a Daybreak Games folyamatosan frissíti, bővíti az MMO-t. Ezúttal a bázisépítés került be a játékba, ám a saját telephelyhez bizony egyedi nyersanyag kell - nem is kevés. A Cortiumot csak az Ant nevű járművel gyűjthetjük be.

Ezután mint egy stratégiai játékban, szinte bárhol elkezdhetitek a bázisépítést: különböző falakat, tornyokat, pajzsokat emelhettek fel. 

A teljes patch-listát itt nézhetitek meg.

A hírt Stranger nevű olvasónk írta, köszönjük neki!

2.
2.
Veldspar
"vegkepp nem erdemes jatszani osszeszokott profi csapat nelkul"

Dehogynem érdemes! Van jópár olyan outfit, akik public plantoont vezetnek és nem "mennyé' zergling!" alapon, hanem rendesen, PTFO módra.

"mostanra elegge kiurultek a szerverek"

Én mindennap játszom egy-két órát és szerintem az európai szerók köszönik szépen, jól vannak, prime timeban mindig van kis és nagy harc bőven. És ez még az update előtt volt...
1.
1.
anarchoid
Fuzzuk hozza, hogy ez az a jatek amit vegkepp nem erdemes jatszani osszeszokott profi csapat nelkul, es mostanra elegge kiurultek a szerverek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...