Remekül fogy a Doom PC-s változata

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 1.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Doom multiplayer bétája után sokan temették a játékot, a Bethesda és az id Software mégis megmutatta, mi fán terem egy modern köntösbe bújtatott klasszikus Doom. Ezt nem csak a kritikák, de az eladási mutatók is jelzik.

Kicsit több mint két hete kapható gyerekkorunk egyik meghatározó shooterének, a Doomnak a modernizált, de a gyökereket nem meghazudtoló új része. A Bethesda és az id Software egyelőre nem közölt pontos eladási adatokat, de a SteamSpy szerint nem csak kritikai, de anyagi siker is a játék.

A SteamSpy által mért adatok ugyanis arról árulkodnak, hogy a premier óta eddig több mint 500 ezer példányt értékesítettek a játék PC-s változatából. Ebben természetesen nincsenek benne a PC-s dobozos verziók, valamint a konzolos összeladások se, így nem kizárt, hogy a premier óta eltelt rövid idő alatt az egymillió értékesített darabszámot is elérte már a Doom.

A játékot mi is imádtuk, Daks tesztje erre a legjobb bizonyíték.

7.
7.
nomcsa
#4: Egyetértek, példaként ott van a Witcher-Fallout-Dark Souls amiknek brutális számú eladásai vannak pc-n, denuvo nélkül. Kétlem, hogy a Just Cause vagy más denuvo-val rendelkező így szerepelt volna.
6.
6.
Rockefeller
A Denuvo is meg a mostanában elég jó játékok megjelenése is fellendíti a pc-s piacot. Optimista vagyok a jövőt illetően :)
4.
4.
Stranger
#3: X-COM 2 denuvo nélkül 800 ezer. Hitman denuvoval 200 ezer. Jó játékot kell csinálni, nem védelmet.
3.
3.
Neo1989
Azért a Denuvo is besegített :D De am tényleg jó , bevallom nekem az E3 gameplay annyira nem jött be de szerencsére a kész játékban nem csalódtam.
2.
2.
Egy új Q ötletét én is támogatom!
1.
1.
atesz89
Jöhet a 2. rész, esetleg egy Quake!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...