E3 2016: Itt vannak az új Batman-játék első képei

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 12.
  • Képek
Link másolása
Befutottak az első screenshotok a Telltale Games Batman-játékából, amit a készítők egy "élő-lélegző képregényhez" hasonlítottak. Fény derült emellett a szinkrongárda névsorára is.

A Batman: The Telltale Series a nyáron rajtol majd el, és a Minecraft: Story Mode-hoz hasonlóan már a kezdetektől fogva megvásárolhatjuk lemezes formában is. Ebben az esetben értelemszerűen még csak az első felvonáshoz férhetünk majd hozzá a premierkor, a későbbi epizódokat ugyanúgy le kell töltenünk, mint a többieknek.

A szinkrongárda élén Troy Baker feszít, ő szólaltatja majd meg Bruce Wayne-t, míg Selina Kyle, azaz a Macskanő szerepét Laura Bailey, Carmine Falcone-ét Richard McGonagle, Harvey Dentét Travis Willingham, Vicki Vale-ét Erin Yvette, Alfred Pennyworth-ét Enn Reitel, míg Jim Gordonét Murphy Guyer kapta meg.

A látványvilágról egyelőre négy screenshot tanúskodik, de az E3-on kapunk még néznivalót a játékból. Köszi, DON GONDOCS!

10.
10.
felegyi
#4: Ami jó azt minek elkúrni? Én pl. Batman hangját csak Troy-on keresztül tudom elképzelni... legyen olyan erőltetett mint a Nolan féle? Az eredeti angol hang nevetséges volt, a magyar szinkronja mint egy haldokló tüdőrákos... a sztori persze adta magát, de ezzel kb. elszarták a Bman átélést...
9.
9.
#8: És majdnem kifelejtettem a Ramsay-vel való beszélgetést az első epizód végéről. Kegyetlen volt, annyira jól adta át a Telltale az őrületét. A hideg futkosott a hátamon. És a lezárás, ami szintén iszonyatosan karakterhű volt, számomra a csúcspont volt a sorozatban. Kár, hogy az erőteljes indítás után visszavett a Telltale. (Egyébként ez tipikus példa arra, miért volt sokkal élvezetesebb a sorozat ismerői számára a játék.) Hogy őszinte legyek, nálam az utolsó epizód csapta ki a biztosítékot, ami bár menet közben nagyon jó volt, a vége.. Várj, nem is volt vége. Na az volt a baj. :D
8.
8.
#3: Picit túlzásnak tartom az álláspontodat a Game of Thrones játékukkal kapcsolatban. Valóban erőltették a sorozatos szereplőket, de inkább azért, mert az átlag nézőnek fingja nincs a világról a sorozat fő történetszálaitól eltekintve. Ezzel több embert húztak be. Azzal viszont egyetértek, hogy a karakterek sorsának tudatában néha egyértelmű volt döntéseket hozni. Alkudozzak Tyrionnal? Hell no, mindjárt le fogják csukni. Viszont az az élmény, amikor ezekkel a karakterekkel az ember maga lép interakcióba, az szerintem zseniális volt. Amikor nem nézed/olvasod ahogy Cersei dominálja a beszélgetést, kicsavarja a másik minden szavát, hanem a saját bőrödön érzed... Imádtam.

Ez a Batman meg jól néz ki. Amúgy lehet én láttam rosszul, de mintha az új Walking Dead is szebb lenne már. Ezek szerint arra is érvényes már a motorcsere?
7.
7.
McDuff
#4: Nem vagy egyedül. Troy Bakert még a Brothers in Arms idején szerettem meg, az utolsó játék amin még dobott a hangja, az a Bioshock Infinite, de azóta már kis millió szerepet kapott így nekem már olyan ő mint Stohl András: okké, okké, tehetséges, jó hangja van, de a készítők/rendezők már nem is gondolkodnak,egyből őt hívják ha vkinek a hangját kell adni.
6.
6.
Kovbaj
Bocs a hibàkért teloról írtam.
5.
5.
Kovbaj
Én szeretem ezt a fejlesztő csapatott mert a történeteik egy adott témàban nagyon jòl adjàk àt az érzelmeket, a döntéseidnek a súlyàt. Walking dead széria, Wolf among us tölük a kedvenceim, de a Game of thrones de volt rosz.
4.
4.
Mortis
Csak én unom már nagyon Troy Baker-t meg Laura Baile-t? Komolyan sokszor úgy érzem, mintha egy magyar szinkronos filmet néznék, olyan kevés ember adja olyan sok karakter hangját.
3.
3.
Necreon
A látvány rendben, kérdéses a sztori. A Game of Thrones adaptációjukból a 3. epizódot se kezdtem el mert olyan érdektelen és súlytalan volt, mert pontosan lehetett tudni hogy ki érinthetetlen / halhatatlan a sorozat miatt, és fel volt töltve rengeteg, de irgalmatlan sok sekélyes karakterrel csak hogy a világ minden szegletében legyen egy családtag és megmutathassanak még több helyszínt és karaktert a filmből, miközben a mi főhőseink üres bábok voltak egy kiszámítható és rém unalmas történetben.

Ez pedig a Batman adaptációt is fenyegeti, mert a DC sorozatok, filmek, képregények 99%-a nem mer megölni senkit vagy 20x feltámasztja azt mert akkor úgy a canon hogy nem halott X vagy Y. Kérdés hogy a Telltale mennyire függ ettől. Nagyon tetszett pl. a Christian Bale-es 3. film amikor azt hittem Wayne meghalt, mert megcsinálták úgy hogy megkajáltam, és kicsit csalódott is voltam amikor kiderült hogy még sem (de hát happy end kellett legyen).

Valami hasonlót léphetnének itt is. Freeze előadja a gonosz tervét, de a monológ végére sem ér mert Ivy felzabáltatja valami növénnyel, mondván a örök fagy nem a legjobb a növényeknek.
1.
1.
Yanez
Mint Telltale-féle cucc, tetszik. Kb ilyesmi látványra számítottam, s mint ráadásként, az arcok valamivel komolyabbak az elôzô TT játékokban látottaknál. Pont beleillik a tálalás egy Batman-es történetbe!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...