E3 2016: Ghost Recon: Wildlands - tiszta gameplay

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 15.
  • Videó
Link másolása
A neves külföldi magazinok már rávetették magukat a Ghost Recon: Wildlands E3-as demójára, a tapasztalataikról pedig egy-egy videóban emlékeztek meg. Most ti is belenézhettek a taktikai shooterbe.

A Ubisoft alkotásában teljesen szabad kezet kapunk, hogy egy-egy küldetést miként hajtunk végre. Mehetünk gyalog is, netán dzsippel vagy helikopterrel - a siker kulcsa a folyamatos kommunikáció a csapattagok között. Az expón kiállított demó elég szépen bemutatja a lehetőségeinket.

A Ghost Recon: Wildlands a Ubisoft konferenciáján mutatkozott be hétfő este, a teljes verzió március 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - többféle különleges kiadás közül választhatunk.

11.
11.
Ichigo77
Mindenki fanyalog egy kb 1 év múlva megjelenő gamen,tény a UBI általában parasztvakít.De azért messze menő következtetést ne vonjunk le,szerintem!Ja,és nem remasterel mint általában a többi kiadó,fejlesztő.Becsüljük meg.(Szerintem).
10.
10.
dzsiádzsó
Ez a GR és a Far Cry összegyúrva, magányos lelkek nyilván nem fogják értékelni, de nekem a Far Cry-ból is a co-op hiányzott, egy sandbox GR négy haverral a cartel ellen hmmm nekem nyami. Grafika nyilván még ennél szarabb lesz, de igazából, ami zavar, hogy nagyon béta a cucc, popup, animációk, kisebb bugok és ez egy renderelt Ubi kamu gameplaybe, hát nem tudom mi lesz ebből mire kontroller elé kerül, de azért várjuk.
9.
9.
suresz
ez a játék már most szarabbul néz ki mint ahogy promozták!
8.
8.
RangerFox
Hát egy picit azért többre számítottam. Pl az npck nagyon bugolnak, a bokrok, amin végigmegy autóval átlátszik az autón, ilyenek. De azért még mindig érekel
7.
7.
Beniciodeltoro
#6: A Dividion fasza is lett, az a játék amit mindig elő lehet venni, nem eladós.
6.
6.
frankdelgado
Ment a fikagyár a Divisionnál is, oszt az egyik legaddiktívabb játék annak ellenére, hogy butítottak rajta. Lehet köpködni az UBI-t de a remasteredek meg a folytatások világában legalább bevállalt valamit. Arrol nem is beszélve, hogy eddig is elég sok játékuk jelent meg lokalizálva, míg többi kiadó ezt a szegmenst vastagon lexarja. Hamarosan jön a PS neo felturbózott hardverrel, valamint - igaz az csak jövőre - jön az XBox one Scorpió. Talán nem lesz olyan vészes a helyzet. Jövő márciusig még van idő.
5.
5.
Beniciodeltoro
#4: Ha csak ez nem tetszene....rém gagyinak tűnik a gameplayek alapján.
4.
4.
#3: Elég gyorsan temeted az egészet egy ilyen apróság alapján.

Engem sokkal jobban zavart az, hogy a szimpla célzásnál máris FPS-be váltott a kamera. A Deus Ex megoldása sokkal értelmesebb volt a fedezékekkel ilyen szempontból.
3.
3.
Beniciodeltoro
03:45-nél a helikopter géppuskája mint ha tic-tacokat lődözött volna, nulla sebzés a tárgyakon :))))))
Nem valami jó ez a játék :)
2.
2.
Ez a játék kelleni fog, végre egy téma meg helyszín aminek van értelme, nem codos űrcsata vagy első VH-s BF1 baromság.
1.
1.
ollie92
Bírom, hogy az E3 prezantációkon nyomják a felturbózott gameplayeket PC-n.
Aztán mikor kiadják a játékot, kénytelenek butítani a konzolok miatt,
mert nem bírják tartani a szintet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...