E3 2016: Gran Turismo Sport - infók és videó

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
A PS4-exkluzív versenyjáték producere, Kazunori Yamauchi a Sony E3-as műsorában több érdekességet is elárult a Gran Turismo Sportról. Emellett egy 9 perces, kiváló minőségű gameplay videóval szolgálhatunk.

A Gran Turismo Sport számos ponton változott a hatodik rész óta, Kazunori Yamauchi szerint a játék "százszor jobb", mint a sorozat eddigi részei.

Kezdjük a kritikus pontokkal! Az autók hangjai is "változtak egy kicsit" a jobb irányba, de nem árt tudni, hogy a rögzítési folyamat egy-két verdánál beletelik egy egész napba.

Yamauchi-san szerint a fotómód sokkal többet tud, mint általában más fotómódok. Valóban megváltoztathatjuk benne a körülményeket, lélegzetelállítóbb képeket készíthetünk, mint valaha. Hála a PS4 erejének, végre az aszfalt, a fű, a fák és a szalagkorlát grafikáján is tudtak fejleszteni.

Noha a Gran Turismo Sportot offline is lehet tolni, a készítők célja az, hogy a virtuális és a valós versenyek között a határok elmosódjanak. A játékban lesz egy oktatómód is, amely szépen megtanítja a kezdőket versenyautót vezetni.

Megjelenés november 18-án. A legfrissebb képekért erre fáradj.

6.
6.
Őrnagy
Ez a faszi direkt beszél mellé? Engem a fizika érdekel, az MI, a törésmodell, hogy kormányra vagy kontrollerre lett optimalizálva, az autók mennyisége, realitása, stb!! Nem a szaros fotómód! Ez hülye, komolyan!
5.
5.
Őrnagy
#2: Szebb lesz az út, megmondta :)
4.
4.
Falcon
#2: +1 ugy vannak név eladja de bár bebuknák
3.
3.
kamgecam
#1: Tudnál linket küldeni?Köszi!
2.
2.
Mekee85
Százszor jobb... Aham. ;)
Volt 1000 auto, most mennyi lesz? Volt olyan régen hogy utcait versenyautovà alakithattál, hol van az azota? Volt olyan fotomod hogy szabadon bejarhattad a helyet nem egy fix 360 fokos foto, nem volt butitva a grafika online, volt hasznaltauto piac, a hangok akkor jok voltak, azota az megmaradt azon a ps2 szinten, sőt.
Valoban... Ez egy korrekt állitàs hogy ezerszer jobb
1.
1.
Angelwing
Ez nem kíváló minőségű videó. És ez a szarabb minőségű youtubos videók közé tartozik. Gamersyde-n van kiváló minőségű videó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...