E3 2016: Mafia III - az embereid ellened fordulhatnak

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 21.
  • Videó
Link másolása
A Mafia ősszel érkező új részében oda kell figyelnünk a helyi kiskirályokra is, máskülönben fellázadnak ellenünk. Ha nem adunk nekik kerületeket, azzal csak magunknak ártunk. Ugye ezt te sem szeretnéd?

A játék írója, Bill Harms egy videóinterjúban többet is elárult a Mafia III bandavezéreiről és a város kerületeiről. Főhősünk, Lincoln Clay a hatvanas évek végén egyre fentebb kapaszkodik az alvilág ranglétráján. Három helyi kiskirállyal dolgozhat együtt: egyikük Cassandra, a haiti banda vezetője, ott van még Thomas Burke, az ír maffia tagja, és Vito Scaletta, a Mafia II főhőse.

New Bordeaux kilenc kerületből áll, melyek irányítását egy-egy társunknak adhatjuk át. Mindegyik karakter ezután más bónusszal szolgál nekünk, ám ha figyelmen kívül hagyjuk őket, akkor ellenünk fordulhatnak.

Nyilván mindegyik tag területet szeretne magának, ahol a piszkos üzleteit lefolytathatja. Ha ez nem teljesül, lázadást szítanak és véres leszámolásokra számíthatunk. Szóval nem árt, ha a kényes kapcsolatainkra mindig odafigyelünk.

A Mafia III október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3.
3.
N!ghtmare
Kár, hogy nem lehet oldalt választani, sokkal szívesebben lennék az olasz maffiával mintsem a színesbőrűekkel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...